Karakterstílus Jared Nickerson

működéséből felfedezheti Jack Nickerert a PE Behance -n. Legalább nyolc évig figyelemre méltó illusztrátor a Vancouverből, a Brit Columbia -ból. Ami azt vezette, hogy illusztrátorré váljon, az volt, hogy nagyon fiatal volt a művészetek iránt. Érezve, hogy ez az irány a jövőben megtörténik, a digitális művészetre összpontosított, és az Adobe Illustrator híve maradt. Ami bátorította őt, valamint azt a dolgot, amelyet még ma is kedvel, az a visszajelzés, amelyet más fontos és tisztelt művészektől kap. Hogy a saját területén más felismerje, vagy rajongói bázissal rendelkezzen, évekig tart; Ezek a dolgok elkötelezettségre és időre, valamint különösen türelemre van szükségük, miközben élvezik az általad nyújtott munkát. Különösen irritálja azokat, akik nem tudják fokozni a játékot, és úgy döntenek, hogy kritizálják mások munkáját, ahelyett, hogy maguk is megteremtik.
Elismeri, hogy nehézségei vannak a logók létrehozásában, különösen azért, mert arra kényszerítik, hogy korlátozza a vállalat egész gondolatát egyetlen formatervezésre.
Az inspirációért elküldi nekünk a Behance, a Ffffound.com és a BloodsweatVector számára. Tapasztalata szerint a tervezők naivak és nevetségesek, amikor magukra gondolnak. Nem számít pontosan, mennyire jól rajzol, senkit sem fog megmenteni.
Az Ön időgépe elrontott engem … te fogalmak szopnak __Alllwhen entropy Falls_hwen entropy FallsteAz az antidotetemperus-temper Jares Jaresnek, hogy diespiders-t, ICECream és Morphinelendi portrét kell Portré Hogy aludjon polgárokat az erdőben, ahol alvó kozmikus röntgen specifikációkhoz hasonlóan az egyre szélesebb körű fekete masszomágneses kozmikus röntgenfelvételi klub nouveauatomic lollipop_atomic lollipop_oblivion ___-

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gyuret, az utad.Gyuret, az utad.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttam ezt az őszi 2005-ös ruhát Roland gyászból – ha nem a kifutópályán, akkor számtalan csillagok a vörös szőnyegen. (A linkek googlingjét az olvasó számára