Fabric kapcsoló Chicago-ban ma este!

Csak egy tipp – az anyagkapcsoló ma este!

Itt vannak a részletek:

Idő: 6-8: 30 p.m.

Dátum: május 19., kedd

Hely: Rogers Park Public Library6907 N Clark Stchicago, IL 606262. emelet, South Room

Mi: Anyag swap

Mi a lényeges swap? A felépítés során egy kicsit megmutatjuk, és mondja el. Viseljen előnyben részesített ruhadarabot az Erin által szállított díjakhoz (??)

Kevés fontos részletei: tekintve, hogy ez a csere, nincs pénz / check lehet cserélni a helyszínen. Ez fontos. Valaki elkapta a valódi U.S. dollárt a kapcsolóban lévő termékekre, amely egy szalaggal van ellátva, vagy szükséges a minta darabok számításához.

Mit hozhatok hozzátok?

Hogyan segíthetek?: Köszönöm, hogy megkérdeztem. Itt van néhány bizonyos feladat, amire szükségünk van:

1. Számos pénztáros, hogy segítsen létrehozni egy “értéket” az anyagnak, valamint átadja a monopóliumot az “eladóknak”. Számos szervezõ, hogy anyagot tegyen az anyagi típusú (selyem, pamut, poliészter, kötögés stb.). 3. A telefonhívás a Lottószámok, így a “vásárlók” megrendelhetik a termékeket a swap. 4. Valaki megszervezi a show-t, valamint a swap.5 részét. Élelmiszer az éhes vásárlók számára. A “vásárlók” motiválják, hogy zsetonokat, italokat, papírlemezeket és szalvétákat hozzanak. 5. A autós elegendő helyet a jármű helyezés maradék kívánt anyagot a regionális Üdvhadsereg.

Ok, mi a következő?: E-mail Marybeth.klatt @@@ gmail dot com anyagi kapcsolóval a tárgysorban, hadd értsd meg, hogy jöjjön, és pontosan hogyan szeretne segíteni vagy elhagyni egy megjegyzést Mary Beth-ben ” Szövet swap “blog közzéteszi a thelazymilliner.blogspot.com-on.

Van néhány sok további kérdésem!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Utolsó robbanás Chicagojuly-ben 22, 2009 With 53 megjegyzés
Chicago terület Anyag swap, május 19., 2009, 2009 With 11 megjegyzés
A ruha egy napi útmutató, hogy felfedezzék az SEW: rész 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post