Ez a tavaszi ruha, amire most szüksége van

< >

Vásárolja meg a megjelenést

Február véget ért néhány nap múlva. Noha még több hét van hátra a télre, kissé korai lehet, ha a tavaszról beszélünk. Már a télen vagyok, miután hátrafelé hátradőlt a hóviharok. Jelenleg tegnap és most volt egy hónapunk, jelenleg 50 fok alatti és szeles. Nem hibáztathatsz, hogy a tavaszi és a tavaszi ruhákról álmodtam. Miközben alig várjuk a tavaszi időjárást, csak normális a vásárlás elkezdése, és ez a tavaszi ruha, amire most szüksége van.
Annak ellenére, hogy a tavasz még néhány hetes távolságra van, most már gyönyörű tavaszi ruhákra rakhatunk, miközben melegebb hőmérsékleteket várunk. Ez a tavaszi ruha, amire most szüksége van, mielőtt ki nem állna. Néhány héttel ezelőtt tettem közzé az Instagram orsómra, és a ruha néhány órán belül elfogyott. Ez a rózsa színű ruha jelenleg újra raktáron van, és gyorsan eladja. Tehát, ha azt akarja, ne gondoljon Japán labdarúgó-válogatott Mez kétszer, mert újra eladja.
Az egyik dolog, ami felhívta a figyelmemet ezzel a ruhával, a szín, majd a stílus. Szeretem a ruha oldalán lévő gyönyörű kivágott részleteket. Természetesen figyelmen kívül hagyhatja a „Blouson” hüvelyeket és a mandzsetta részleteit. Ez a tavaszi villásreggeli, a nyári rendezvények vagy a szórakoztató kerti esküvői vendég megjelenés nagyszerű első napját eredményezi. Ha el akarja kezdeni néhány rugós ruhát a szekrénybe, Holland labdarúgó-válogatott Mez akkor ez a tavaszi ruha.

Ön is élvezheti:

Hogyan lehet frissíteni a munkájának ruháját…

Hogyan kell most öltözni a téli randevúkra

Egyszerű, mégis elegáns RB Leipzig Mez módon viselje a színt …

Hogyan nézzünk tökéletesen egy télen …

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casual FridayCasual Friday

If you’ve seen any of my snapchats recently, you know I re-discovered Abercrombie (yes! Abercrombie!) several weeks ago, and have been on a rampage ever since. Before you fall off