Minden évben szezonális állapot

, erről az időben, azt hiszem, “félre kell tennem ezeket a értelmetlen nyári pamut nyomtatott ruhákat, valamint egy teljes szekrény kifinomult, keskeny ruhát mély, szilárd színekben.” valamint azt húzza ki ezt a mintát újra, valamint nézte egy darabig. Szeretem a piros verzió vágását. (A nyak dolog egy vásárolt sál, nem varrott nyakörv.) Nem úgy néz ki, mint valami Faye Dunaway fogja viselni, az ő funkciója, mint egy profi gépet karok-szerződés törvény? Vagy mint egy multinacionális pénzügyi szolgáltatások konglomerátum vezetője?

Soha nem tettem ezt. Kapok (drága) anyagot, hogy megcsináljam. A “Következő” című verembe helyeztem. Van egy vagy két alkalommal, az összes darabot húzta ki, és megnyomta őket, de csak nem tudom elvágni ezt a szopót. Én késleltem, és húzom, és aztán végül visszahúzza őket a minta borítékba. valamint akkor február tekercs körül, valamint az összes tudok hinni készítés ismét értelmetlen pamut nyomtatási ruhák.

Ez egy bájos minta. Nézd meg a varratot, a csengő szoknyát, a zsebeket. (Kattints a képre, hogy mind az öt nézetek, köztük a marabutoll szegett este változata.) Ez az elegáns, ez alulértékelt, szürke gyapjú flanel valamint egy fekete bőr öv lenne ellenállhatatlan. (A fekete bőr, szürke flanel öv lenne valóban, igazán furcsa az olyan típusú Helmut Lang módon.), Valamint valahogy nem tudok tenni! Feltételezem, hogy nem vagyok a multinacionális pénzügyi szolgáltatások konglomerátum típus.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Miért nem lesz kihasználva az egyszerűség PrintSew Patterns AgainJanuary 13 2012In „Patterns”
Első díj! 2007. február 28.
A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post