Elegáns, szórakoztató nyári munkaképes öltözék, amelyet az irodában a legelső napon viselni

Stílusos, szórakoztató nyári munkaképes öltözék, hogy az első napig viselje az irodában az első napot
2012.06.06, közzétette az ALANIC GLOBAL
Ha 9–5 szakértő dolgozik, akkor a lehetőségek az, hogy valószínűleg minden nap pontosan ugyanazt a régi fárasztó ruhát használja. A divat sokkal többet jelez, mint a ruháknak az évezredes nőnek. Az elegáns, magas színvonalú használata személyiségük kifejezésének módszere. Ezt azonban nem csak a laza kopásra korlátozhatja.

Vigye be személyes esztétikáját az irodába az önmaga számára beszélő élénk ruhák segítségével. Valójában a kiemelkedő szublimált ruhadarabok gyártók egy speciális ruházati gyűjteményt készítettek, amelyre feltétlenül meg kell nézni. Ezért nézd meg az alábbi blogban, hogy sokkal többet megértsenek.

Szublimált blúz
A nyarakhoz szellős sziluetteket választhat, mint egy szublimált blúz. Tekintettel arra, hogy ez az első napod, kiválaszthat egy minimalista nyomatot. Bár ha szereti az erős nyomatokat, akkor válassza a Fir A sorozatot o Trópusi virágok vagy akár óceáni nyomatok.

Az alsó kopáshoz kiválaszthat egy pár hagyományos farmert, vagy vékony nadrággal maradhat, hogy teljes megjelenésű legyen.
Vállon kívüli hangulat
Ha divatüzletnél dolgozik, akkor lehetősége van arra, hogy ennek az öltözéknek a használata nem lesz OTT. Csak annyit kell követelnie, hogy egy szatén távolság van, speciális hímzéssel a szegély mentén. Bizonyos stílusban maradhat, vagy csak kiválaszthat egy bizonyos stílust, amely a szezonhoz kapcsolódik.

Az ilyen felsőkkel párosított velúr szoknya kivételes alsó kopásként működik. Jelölje meg egy pár szüreti barna csizmát a szoknyával, hogy néhány szüreti hangot adjon a ruházathoz.

Ninja flanel
A flanel pólók az egyik hagyományos ruhadarab, amelyre választhat. Ezeket hihetetlenül kényelmes viselni, és teljesen sokoldalú. Kiválaszthatja a pasztell variációkat, vagy kiválaszthatja a grunge esztétikát, és elkészítheti egy sötét és semleges öltözéket.

Ezért válasszon egy nagy flanel pólót, valamint egy pár sötétkék nadrágot. Összeszorítson egy nagy szüreti övet a középső rész körül, hogy némi jelentést adjon a sziluetthez.
Vintage szerelem
Ha szereti a vintage ruhákba, akkor lehetősége van arra, hogy befektetjen egy fodros hüvelyekkel ellátott felszerelt tetejébe. A 80 -as évek aláírásának esztétikája pontosan az, amit követel a szüreti megjelenés körömlésére. Az újjáélesztési ruhákból álló öltözék előállítása nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik.

Ügyeljen arra, hogy egy bizonyos színnel maradjon, mint például a pasztell és a földes színek kombinációja. Díszítsen néhány megnövekedett arany divat ékszert is, mivel ez kiegészíti az öltözéket, és puha nőies esztétikát eredményez.

Ha kiváló minőségű ruhadarabokat szeretne belefoglalni a boltjába, mint például a nagykereskedelmi flanel pólók, akkor ügyeljen arra, hogy kapcsolatba lépjen az iparág egyik kiemelkedő készítőjével. Csak annyit kell tennie, hogy megnézze a nagy ruhadarabok gyűjteményét, és megadja az asszisztens csapat számára.
Címkék:
A munkaruhák első napja
Első napi munkaruhák
flanel póló nagykereskedelem
szublimációs ruházat
szublimációs ruházati gyártók
Nyári munka viselet ruháit
Mit kell viselni a munka első napján
Mit kell viselni a munka első napján
nagykereskedelmi flanel ing

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post