Vintage Pack – Több mint 200 retro erőforrás

Vintage Pack – Több mint 200 retro erőforrás
Ha egy tervező vagy, aki szem előtt tartja a szüreti projektet, akkor ez az ideális lelet az Ön számára. Egyetlen megállapodással több mint 200 retro forrást szerezhet. Ezt a hatalmas eladást a DesignPanoply biztosítja, de közvetlenül a MightyDeals -tól vásárolhatja meg: egy fantasztikus webhely, amely a piacon a legjobb ajánlatok biztosítására szakosodott.
Mit tartalmaz? Nem is tudom, hol kezdjem. Rengeteg stock fotót, műveletet, sablonot, textúrát, mintát, vektorot és még sok minden mást kap! A legjobb dolog ebben az üzletben az, hogy 20 szüreti Photoshop műveletet is kap, ami lehetővé teszi, hogy szüreti pillantást hozzon a fényképeire és a vektorokra. A Photoshop műveletek módosítják a fényerejét, kontrasztot adnak, és drámai hangot adnak a fotóin.

Vásárolja meg ezt a csomagot most, és lehetősége van 70 szüreti vektorot és 75 textúrát, mintát és kefét használni a szüreti alkotások fejlesztése érdekében. Gondolod, hogy elfelejtették a betűkészlet iránti szeretetét? Bizonyára tévedsz: 2 professzionális betűtípust is kapsz: csak a nagybetűs Hensel-t és az Art Deco-ihlette Nouvelle-t.
A kapott erőforrásokhoz képest az ár lényegesen alacsony: csak 27 dollár. Legfeljebb 83% -ot takaríthat meg a szokásos áron. Ez a hatalmas üzlet 4 nap, 14 óra és 57 perc alatt ér véget. Siess . Nem akarja kihagyni ezt a hatalmas szüreti csomagot.
Tartsd észben :
– Az erőforrások felhasználhatók mind személyes, mind kereskedelmi projektekhez.
– A fájlokat nem lehet továbbítani vagy újraosztani.
– A műveletek és kefék az Adobe Photoshop számára készültek. A betűtípusokat TTF formátumban szállítják. A vektorfájlokat mind AI, mind EPS formátumban szállítják. A sablonok PSD formátumban vannak. Más képek JPG vagy PNG formátumban vannak.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post