Oooooh.

Laura ezt küldte nekem – mondjuk neked, Laura! Szeretem a nyakkivágást, és teljesen elloptam a zsebek-a-a-a-szoknya ötletét. Olyan egyszerű!

Ez az eladó BootyVintage az Etsy.com-on (Nyilvánvaló, hogy nem töltök elegendő időt az Etsy-n, mivel nem ismerem fel, hogy az emberek már eladják a mintákat. A minta 20 dollár, valamint a szállítás, de nézd meg a méret – B39, nehéz megtalálni!

Nem értem, ha a visszaadnám a módszert, akkor ez a mintázatban van – talán nem érzem a vízszintes vonalat, amely a hátsó végem teljes szélességét futtatja – azonban egyszerű lenne elegendő ahhoz, hogy elvegye ki. Vagy tartsa, és adjon vissza zsebeket?

Én némileg aggódik a hölgy a nyomtatási verzióban ebben az illusztrációban. Nem néz ki, mintha az anyahajó irányába várna? Az egyik potenciálisan a kegyetlenség ming? Ó, jól, legalábbis megfelelően öltözött a világ uralmához. Nem lehet átvenni egy rohadt dolgot zsebek nélkül!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A folyamatban lévő munka: szürke Ruffle Dressjune 2, 2008
A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év
Linntastic péntek: Helpágya EditionMay 30, 2008With 41 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Azok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihozAzok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihoz

Azok az okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális választását a fitneszközpontok osztályaihoz 2018.12.17., Autanic Global kiadta Amikor a leginkább kívánt testalkat megszerzésére vonatkozik, ami a célja volt,