Lila: A tudható szín

ruha: Aross Girl X Soler (további lila ruhák itt és itt) | Szandál: Régi, hasonló lehetőség itt és itt | Napszemüveg: LE specifikációk x Adam Selman (hasonló olcsó opció itt) | Fülbevalók: Baublebar | Táska: Prada (megfizethető alternatíva itt) | Ajak: neutrogena (szilva tökéletes, fave !!)

A „divatos” színek bonyolultak, mert a szín tendenciája azonnal elindítja az órát az eltarthatósági idő alatt. Mi van, ha hosszabb ideig akarok viselni egy színt, mint amennyit a trend állapota tart? A divat istenek könyörtelenek lesznek? Szeretem ezt a lila (vagy a levendula, ha tetszik) árnyalatot, és nyilvánvalóan a leg hagyományosan szezonálisan érzi magát tavasszal és nyár elején. De őszintén szólva, a lila prevalenciája az elmúlt évben erőteljes esetet tett a szekrény egész évben történő beépítésére. Ez egy nagyon nagy eredmény a színért, amikor erre gondolsz – kiszabadítva a divatos hírnevétől és csatlakozva az alapvető elemek sorához. Szép munka lila, büszke vagyok rád.

A megjelenés, amelyet itt viselek, egy lila puff-ujjú ruha, amelyet nőies könnyedséggel írnak. A folytonosság és a frissesség érdekében egyszerűen tartottam a kiegészítő játékomat, semleges rózsa ajkakkal (a színes szilva tökéletes), hogy a dolgok kiemelkedjenek. A merész vörös ajak itt túl sok lenne, a levendula a rajzfilmes színes színű lehet, ha nem vagyunk óvatosak, ezért a legjobb, ha a nézet többi részét a tompa vagy semleges zónában tartjuk.

Határozottan van egy nyári édesség ennek a megjelenésnek, de mivel az időjárás lehűl (amikor ez van… remélhetőleg soha?), Vigyázzon a könnyű pulóverekre és a rétegekre, amelyek elkezdenek felbukkanni az őszre – többet fog látni, mint Az előző években van. Kíváncsi vagyok, hogy azért van -e, mert ez a szín soha nem volt „trend”, csak egy olyan szín volt, amelyre nem fordítottunk elegendő figyelmet. Tehát, amikor emlékeztünk arra, hogy a lila létezik, gyorsan eldobtuk a trend kategóriába, mert egy ideje nem bántalmaztuk a könnyű lila művészeteket. Nagyon boldog vagyok, hogy a levendula visszatért oda, ahol tartozik – a szekrényemben (mint ez a lenyűgöző pulóver … Swoooon!).

Amikor erre gondolsz, a levendula a divatvilág jeges kávéja. Általában csak meleg időben élvezve, de hé – a tiéd, amikor csak akarja. Tartsa szemmel itt és az Instagram-on a levendula-árnyalatú ötletekhez, ebben a szezonban és azon túl is.

Ruha: Aross Girl X Soler (további lila ruhák itt és itt) | Szandál: Régi, hasonló lehetőség itt és itt | Napszemüveg: LE specifikációk x Adam Selman (hasonló olcsó opció itt) | Fülbevalók: Baublebar | Táska: Prada (megfizethető alternatíva itt) | Ajak: neutrogena (szilva tökéletes, fave !!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post