Cyber Hétfőn Értékesítés: Készítsen Mediaco Bundle 39 USD

39 USD Mediaco Bundle
Callie Hegstrom, más néven: Mediaco. az úttörő szkript betűtípus -stílusai között volt, és azóta tökéletesíti. Folyamatosan feltalálja a stílust új betűtípusstílusokkal, amelyek megkülönböztetik a termékeit. Ha dekoratív, rusztikus vagy doodle -betűre van szüksége, akkor ez a Mediaco Bundle készítése.
A Make Mediaco Cyber Hétfő értékesítése tartalmazza a rögzített ára 39 USD az összes idén létrehozott termékért, és néhány egyedi betűtípus -stílus speciális áron, csak korlátozott ideig.
Ez a 39 dolláros termék 11 kézzel készített betűstílusot és készletet tartalmaz, amelyek több mint 200 dollárba kerülnek. Pontosabban, betűtípusok, logó sablonok, vektorok, photoshop stílusok, akvarell PNG -k, fogószavak, textúrák és akár a betűkkefék szaporodása 75% -kal szaporodnak. A 39 dollár valóban lopás!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden másA legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden más

, amely felkészült a strandbeszélgetésekre? Néhány szórakozás a napfényben elegáns tengerparti ruhákkal kezdődik. Tervez egy nyaralást a tengerparton? A békét és a pihenést is garantálják, azonban a boldogság szempontja akkor