Street Art-Jorge Rodriguez

Vásároljon általános Levitra tablettákat online
MILY: Times New Roman, Serif; ”> Jorge Rodríguez Gerada 34 fényképet készített Badalona lakosokról, egyet a város minden kerületéből, és egyesítette őket, hogy„ összetett arcot ”hozzanak létre. A kapott kép a város arcát képviseli. Ez a fal 400 négyzetméter, és 5 nap telt el
Jorge óriási falfestményeket készít az emberekről nyilvános helyeken, hogy mindenki élvezhesse. Nagyon mély művész, összetett látomással az életről.
„Az a gondolatom, hogy megmutassam, hogy mindannyian méltósággal kell látnunk. Úgy gondolom, hogy személyazonosságunknak nem olyan márkákból származik, amelyeket viselünk. Meg kell kérdeznünk, ki választja meg kulturális ikonjainkat és példaképeinket, értékeinket és esztétikánkat. Egy időben élünk, ha a vállalati manipuláció nagyon kifinomult és hatékony. A „terrorista manipuláció alapja az a feltevés, hogy az egyént elengedhetetlennek tekintik a nagyobb csoport gondolkodásának megváltoztatása érdekében. Azáltal, hogy minden életben fontosságot adok az empátia fontosságának. ” (Jorge Rodriguez Gerada)
Utcai artstreet művészet
Street Artstreet Artstreet Artstreet Artstreet Artstreet Artjorge Rodríguez Gerada 34 fényképet készített a Badalona lakosokról, az egyik a város minden kerületéből, és egyesítette őket, hogy létrehozzanak egy „összetett arcot”. A kapott kép a város arcát képviseli. Ez a fal 400 négyzetméter, és 5 napot vett igénybe. Az eredmények, a koherenciája és az emberiség nagyszerűsége munkájában a nemzedékünk legjobb művészei közé helyezi őt. A nem saját szavakkal, az ő identitásai elfoglalják a városunk vászonát, és az emberek csodálatos maradék esszenciájával töltik őket.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post