Fekete pénteki üzletek: Dan Mumford rejtélycsövek

Fekete péntek ajánlatok
Itt az ideje, hogy elindítsuk a fekete péntek értékesítésének sorozatát a kedvenc független művészeink, tervezőink, ruházati társaságok, valamint a nyomtatási oldalak nyomtatása.
Mindegyiküknek az egyes hozzászólásokat szentelek, hogy pontosan olvassa el azokat a részleteket, amelyek érdekelnek. Egyetlen hozzászólást nehezebb követni, mivel minden eladónak saját fekete péntek ajánlata van, különböző kifejezésekkel is feltételekként. A legfontosabb azonban, hogy nem mindegyik indítja el az ügyleteket egyszerre. Ahelyett, hogy ugyanazt a bejegyzést szerkeszteném, és újra, mindegyikre rávilágítom a figyelmet, mivel ők helyesen megérdemlik.
Dan Mumford Mystery Tubesthis Post csak az egyik kedvenc illusztrátorom, Dan Mumford lesz. Fekete pénteki üzlete pénteken kezdődik 24., valamint hétfőn. Két különféle típusú csövet kínál eladó, több mint 50 nyomat választékát tartalmazza. Néhányan régóta elfogyasztott darabok, valamint néhány nagyon ritka. Ezek a csövek pénteken 13: 00-kor/ 8:00 EST-en kerülnek forgalomba a Dan-Mumford.com oldalon.
Az egyik cső 3 nyomatot tartalmaz, amelynek értéke 50,00 GBP véletlenszerű jellegű. Ezek elsősorban 18 ″ x24 ″ / A2, több mint 40 nyomat választékából. Ide tartoznak az elmúlt években ritka és elfogyasztott nyomatok.
A második 100,00 fontot ér, valamint 8 véletlenszerű nyomatot tartalmaz. Ezek a nyomatok 24 ″ x36 ″ / 18 ″ x24 ″ / a2 / a3.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post