A tavaszi legnagyobb trend: Stílus apa darab szandálokkal

A tavaszi szandálmintázat úgy érzi, hogy elérhető, és ebben az évben a kínált stílusok sorozata inkább más és bőséges, mint valaha.

whowhatwear.com
És az apa darabos szandálja a mi figyelő felsorolás. Az idei megjelenés sokkal kényelmesebb, és teljesen felkészültünk arra, hogy átadjuk a tavalyi vásárlásokat, és frissen kezdjünk egy teljesen új cipőszekrényrel. Igen, lehet, hogy kissé csúnyaak, mint az apa darab szandál néhány évvel ezelőtt, bár a TBH? Ez a bájuk része.

whowhatwear.co.uk
Miközben a nyár előtt láttuk a „apa” szandált, az összes divatblog -írónak köszönhetően hűvösebbek lesznek, PSV Eindhoven Mez mint Horvát labdarúgó-válogatott Mez valaha, és erősen dokumentálják, hogyan kell velük stílusozni.

Az elmúlt hónapokban, amikor többségünknek éjjel -nappal házban kellett lennie, a kényelem volt a legfontosabb paraméter a ruhák és a cipők kiválasztásához.

Chanel apa szandál fekete szandál nőknek
Rengeteg darab szandálruhát stílusosak voltak az összes sportos Teva-ihlette stílussal, a 90-es évek lapos formájával, és ezek a Valcro apa szandálok, amelyek jelenleg nehézek, valamint az öltözék-koncepciók, megérdemlik az osztatlan figyelmet.

Lásd még

Üzlet és stílus
5 ok, amiért a Camis gyűjteményét követeli meg

Görgessen, és vásárolja meg az összes tavaszi legnagyobb tendenciát: stílus az apa darab Lengyel labdarúgó-válogatott Mez szandálokkal, amelyeket felfedeztünk ebben a szezonban.

stylingdutchman.blogspot.com
instyle.de
bycharlotteb.com
Miski Misha újrahasznosított apa szandál fekete színben
Brittanybathate
@Farahpink
Dupla heveder csat elegáns apa szandál
@Camillecharriere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post