Összeállító dolgok ötlete: Születésnapi torta gumi

Tehát itt van a mai kis ajándékötlet, amely szerintem a legjobb lenne a cuccokat harisnyákhoz: ínyenc gumi. Ezt először láttam a World Market -en (minden ünnepi szezonban odamegyünk, hogy „a világ söreit” kapjuk egy barátnak, aki valóban sörbe kerül), és ezt a pénztárnál kémkedtem; Utoljára, amikor visszamentem, egy csomó csomagot is kaptam. (A „esküvői torta” gumi rajongója vagyok, amely igen, teljesen különbözik a „születésnapi torta” gumitól. Ok, kissé más. Szórakoztató az ízek teljes skáláján, amely magában foglalja a kókuszdió -lime -t, az első fedélzeti limonádét, a grapefruit dinnyét, a menta julep -t, a vörös bársony, a Tres Leches, a Summer Snow és még sok más. (És, ó, menta.) Körülbelül 1,50 dollárért adnak el egy csomag gumit a World Market -en, de ha nem érdekel egy különleges utazást, akkor ömlesztve is megszerezheti az Amazon -on. 7. projekt cukor ingyenes gumi, születésnapi torta
Néhány más igazán kis ötlet: Szinte annyira szeretem ezt a „mély megújulási” ajakkezelést, mint a Caudalie-tól származó normál éjszakai ajakkezelésem (ami még mindig elég költségvetés-barát, pálcánként 10–12 dollárnál), és azt hiszem, én ‘ Ve rámutatott erre a kis, 6 dolláros vörös rúzs színű csomagra.
Hölgyeim, mi a kedvenc hihetetlenül kicsi ünnepi ajándéka? (Itt volt a Stocker cucc -ötletek körében a tavalyi év.)

Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy kapcsolt hirdetési programban, amelyet az AMlicts számunkra hoztak létre, hogy díjakat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.

Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, legfeljebb 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-féléves barátok és családi rendezvény, 40% kedvezmény a teljes áron!
Banán Republic Factory-féléves barátok és családi rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – extra 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Factory – legfeljebb 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; További 15% kedvezmény a tetejére, pólókra és cipőkre
Loft – 50% kedvezmény minden és ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot takaríthat meg
Neiman Marcus – Utolsó hívás eladás, legfeljebb 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg akár 60% -ot a 9/12 -től
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Secret-40-70% -ot takaríthat meg az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – Legfeljebb 35% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek

Néhány legfrissebb cikkünk itt, a Corporette -nál…
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módja annak, hogy emlékezzen arra, hogy elhozza a gyógyszereit

Mit kell szerezni Ann Taylornál

Melyek a kedvenc TV -műsoraid a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy kapcsolt hirdetési programban, amelyet az AMlicts számunkra hoztak létre, hogy díjakat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casual FridayCasual Friday

If you’ve seen any of my snapchats recently, you know I re-discovered Abercrombie (yes! Abercrombie!) several weeks ago, and have been on a rampage ever since. Before you fall off