2018 legjobbja: utazási célpontok

1

New York, New York

Helló! Itt élek! Természetesen izgatottan láttam, hogy az én ismerem és szeretem a kedvenc úti céljaiban felbukkanó otthont, nem is beszélve az első helyen! Kérjük, utazzon ide, olvassa el a helyszíneket, megegye az ízletet, vándoroljon át a múzeumokon, tegye meg az összes dolgot. Ne hagyja figyelmen kívül a Frick gyűjteményt vagy a New York Történelmi Társaságot.

2

London, Anglia

Csomagolja be az utazási esernyők barátait, mert London a #2 helyet készítette! Őszintén szólva azt hittem, hogy Párizs lesz, de nagyon örülök, hogy látom, hogy Londonot fedezi és szereti. Annyi történelemmel, kultúrával és sokkal izgalmasabb éttermekkel a napra alig várom, hogy visszamegyek. Most hol van a legjobb délutáni tea, a hétvégi piac és az Instagram OP? Bukás!

3

Párizs, Franciaország

Ah, Ma Belle Ville, J’Adore. Függetlenül attól, hogy a találkozótól az ülésig vagy a szüreti kincsekért ásom, minden tevékenység sokkal szórakoztatóbb Párizsban. Úgy tűnik, hogy a legegyszerűbb pillanatok, az utcán sétálva, egy csésze kávét vásárolnak vagy egy könyvet olvasnak egy kávézóban, romantikában és szépségben vannak. És ez még mielőtt eljutunk a szénhidrátokhoz …

4

Róma, Olaszország

Voltál a tészta. De ragaszkodom a Colosseum, a Trevi szökőkút és a gelato felé, amíg rajta vagyok. Őszintén szólva, csak mondd meg a fülkének, hogy engedjen ki bárhol ebben az ősi, megdöbbentő városban, jól leszek. Ez az egyik minden idők kedvenc célpontja.

5

Izland

Mivel ez az egyetlen alkalom, amikor a férfiak egész országot javasoltak, érdekel. Ez a skandináv szigeti ország legismertebb a turizmusról, amely a fővárosa Reykjavikon keresztül. Rengeteg vulkánról, forró rugóról és gejzírról is ismert – és a puffinok, ne felejtsük el a puffinokat. Olyanok, mint a kisebb, jobban öltözött pingvinek. Bárki, aki szereti a menekülés nagy részét szabadban tölteni, de valamivel aktívabb (és minden bizonnyal hidegebb) szüksége van, mint a strand, egy repülési stat -ot kell foglalnia.

6

Tokió, Japán

Olyan rosszul akarok utazni ide, hogy nem bírom. A kultúra, az Izakayák, a vásárlás. Klisé, tudom, de én elveszett a fordításban, amikor az impulzusoktól távol tartom egy 14 órás járatot.

7

Santorini, Görögország

Csak nyomja meg a „Book Flight” -t, őszintén. Mit kell gondolni? Fehér, köbös, házon bélelt sziklák, lélegzetelállítóan kék vizek és az összes görög konyha (vitathatatlanul az egyik legjobb konyha, gyerünk-az összes merülés), hogy élvezze. Hozd el a legjobb videokameráját, és állítson be egy mutatót a naplementére, számítson rám.

8

Hongkong, Kína

Egy félreérthetetlen látkép és éjszakai piacok órákig vándorolhatsz – adj fel engem! Úgy érzem, hetekig tölthetek itt, és még mindig múzeumokat és műemlékeket hagynék meglátogatni – komolyan vancsináld. Ha utazást tervez, keresse meg október-december végét, így elkerülheti a monszun/taifun szezonot, amely gyorsan elpusztíthatja az utazást.

9

Mexikóváros, Mexikó

Részletekre lesz szükségem ezekről a mexikói városi kirándulásokról, az emberekről. A város hatalmas (573 négyzetméter, mi?), És szeretnék maximalizálni az időmet, és lehetőleg átfogó térképem van a legjobb éttermekről, köszönöm. A Frida Kahlo Múzeum minden bizonnyal tetején van a teendőkkel, a Palacio Nacional mellett, hogy láthassa Diego Rivera közismert falfestményét, a Mexikó történetét. Valójában a mexikói város összes múzeuma szerepel a listámon, kérem, segítsen nekem szűkíteni a dolgokat, köszönöm.

10

Velence, Olaszország

Sajnálom, hogy autók helyett csónakot vehetünk, és ez egy normális dolog, és van tészta és vörösbor, és az épületek színesek és gyönyörűek, és az összes hidak jóak a „gramming?! MIKOR INDULUNK.

11

Toszkána, Olaszország

Harmadik olasz rendeltetési helyünk, amelyben legkevésbé nem vagyok mérges, Toszkána a borbarát álmok kalandja. Látogasson el a szőlőültetvényekre, ízlés a szőlőültetvényekből, akár a szőlőültetvényeken is. Csak győződjön meg arról, hogy az utazás bármi pontja, amikor felnézi, csak a zöld dombok gördülő dombjait és lehetőleg látványos naplementét. Így tudod, hogy jól csinálod.

12

Bali, Indonézia

Úgy érzem, hogy minden olyan jógaórát, amelyet az utazás után vennék, ilyen elbocsátás lenne. Általában látványos surround, figyelemre méltó (és megfizethető!) Konyhákról és a filmkészleteknek néző üdülőhelyekről beszélünk. Hűvös, szóval, amikor megyünk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post