Azonosítom mindenkinek!

Summerset azonosított engem, úgy, tessék:

Ha vannak címkézve, you1) utáni 5 dolog magáról, hogy még soha nem posted2) azonosítása 5 ember, akikkel szeretné tudni, hogy sokkal többet

Fogalmam sincs, amit én írt vagy nem írt … érzést ingyenes a Google és a hívás fúj rám a megjegyzéseket.

1) Én voltam az első, utolsó és egyetlen (amennyire én tudom) nemzeti Junior klasszikus bajnokságban nagykövete. Ez volt vissza a ’80 -as évek végén. Az én „munka” az volt, hogy ösztönözze a tanulmány a latin (és görög is, azt hiszem), de nem volt valami erő-play közötti kimenő hallgató JCL elnök, aki azt hitte, fel a helyzetét, és a fő felnőtt szponzor, akik nem hiszem, hogy volt olyan jó ötlet, úgyhogy végül nem csinál sok mindent. Én nem kap egy menõ csap, bár, és jól nézett ki az én főiskolai alkalmazásokat.

2) beszél főiskolai, futottam egy kávézóban, amikor én voltam az iskolában. Ez azt jelenti, hogy minden személy, aki a University of Chicago, amikor ott voltam azt hiszi, hogy ismer engem – nézek olyan ismerős! Azért, mert én szolgált nekik kávét minden nap. A kedvencem az volt, futás kifejezett vonal, a rituális hívását „Express Line: Nem leves, nincs pizza, nincs húszas, nem várt!”

3) beszél a kávé, én valójában nem meginni. Úgy értem, mint a kávé-íz, és én szeretem a kávé édességet (főleg a Pearson-féle Coffee Nips, ami megtöri a fogak az biztos, mint forgatás), kávé fagylalt, a kávé illata (ha az emberek a kávézóban megkérdezte a kávé jó volt, azt mondják, hogy „ez jó illata van!”) … és fogok inni az alkalmi mokka Frappuccino (más néven a kávé turmix), de én valójában nem mint az ízét forró rendszeres folyékony kávé. Mindig feltételezzük, hogy egy napon én is felnőttem, és iszik kávét, de azt hiszem, soha nem nőtt fel eléggé.

4) egy másik dolog, én gyermeki én gondoltam volna csinálni, ha én felnőtt „elég” volt a füst. A szüleim mindketten füstölve; hogy éppen milyen felnőttek tette, igaz? Még gondoltam füst arany Benson & Hedges, mint az anyám. Mondanom sem kell, ha soha többé nem sikerült felnőni ahhoz, hogy kávéznak, én is soha nem sikerült felnőni ahhoz, hogy cigarettázik. Mire rájöttem, hogy én nem dohányzó, ott voltam, nem dohányzó. és szerencsére, a szüleim is nem dohányzók most sokkal több, mint tíz éve!

5) és a beszéd a őseim (jó, az is megy vissza a-módon), én állítólag egy oldalági leszármazottja egy aláírója a Függetlenségi Nyilatkozatot, Thomas McKean. (Collateral itt jelzi a „leszármazottja ugyanazon állományra, hanem egy másik vonal”, azaz, én leszállt az aláíró testvére, nem az aláíró. Amit igazán szeretek ol”Tom, de az, hogy sikerült tartani több közhivatal ugyanabban az időben. „az ember alig hitt a több egyidejű irodák és feladatok ez az ember kész során hosszú pályája.” Tehát, ha azt hiszem, nem tudok mindent, amit aláírt akár nem, emlékszem jeles ős, aki sokat tett – több különböző államok egyidejűleg, és anélkül, hogy vízvezeték!

Most a címkézést része. Azt akarom tudni, hogy sokkal többet mind! Tudom, hogy egy csomó nincs blogok, miért nem minden van (aki akar, persze, ez nem kötelező) utáni valamit magáról a véleménye? Ha van egy blog, és akarom az öt ott, tegye egy linket a hozzászólások. Megfogadom, hogy nézze meg őket!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Titkos ruhák # 14March 27, 2008-ban 80 megjegyzés
A MICHULEMAY 1, 2008. évi aggodalmának félelme
Hogy ne válaszoljon a Criticismaprilra 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden másA legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden más

, amely felkészült a strandbeszélgetésekre? Néhány szórakozás a napfényben elegáns tengerparti ruhákkal kezdődik. Tervez egy nyaralást a tengerparton? A békét és a pihenést is garantálják, azonban a boldogság szempontja akkor