„Sajtot”

A mini-bejegyzés, mivel én már problémái vannak blog író ma. Nincs hatalmas spat, semmi sem szakítani; csak egy kicsit különbség a nézőpont, valamint néhány rosszul megfontolt szó. Biztos vagyok benne, hogy holnap találkozik.

Ma nincs fotó, mivel nem tudtam felfedezni az egyiket, és igazán akartam, hogy megmutassuk ezt a kiváló angol idiomot. Ahhoz, hogy “sajtot készítsen”, hogy “elterjedt szoknyát, valamint Petticoat kerek a padlón, ha süllyed, mielőtt süllyedni”. Ha én lennék az a fajta személy, akit az idiómák eredetének alapja nélkül spekulálni (más szavakkal, ha úgy éreztem, hogy a népi-etmologize-nak az elhagyatával) azt mondanám, hogy talán a koncepcióból származik, hogy egy hatalmas teljes szoknya, valamint Hatalmas kerek sajt lehet néhány topológiai szimmetria. Vagy valami.

De én * csináltam egy fotót (lehetőleg valaki, mint a doris nap) ül a földön, a szoknyájával kellemesen elterjedt. Azonban a googling szerve úgy tűnik, hogy a szabadnapot veszi fel, vagy anesztetizálta, vagy a napenergia-fáklyák hatása alatt, vagy valami, így nincs. Ha * van *, és küldje el nekem, hanem azt is, hogy közzéteszem, küldök neked valami szórakoztató és szóval kapcsolatos szöveget. Szóval fedezze fel nekem egy kiváló fotót, amely illusztrálja ezt az idiomot, kérem. A verseny pénteken 9 A.M. központi, így van egy kicsit több mint 36 óra. A fotózás fotózása ebben (valóban kiváló ruhában) a program finom.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Linntastic péntek: Helpágya EditionMay 30, 2008With 41 megjegyzés
A folyamatban lévő munka: szürke Ruffle Dressjune 2, 2008
Útmutató: hogy egy három-panel szoknya van pocketsFebruary 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post