Hogyan lehet kinézni, hogy a múlt héten díjjal

beszéltünk a munka során sokkal tekintélyesebb érzésről szóló javaslatokat, de ma beszéljünk az érme másik oldaláról: pontosan hogyan kell kinézni, mintha a felelős. – Ez lehet egy „hamis, amíg meg nem teszed” körülményt – vagy ez lehet „az irodájának elvárásainak teljesítése a felelős személyek számára” típusú dolog, függetlenül attól, hogy valóban „felelősnek” érzi magát vagy sem.
(A múltban megvitattuk, hogy mit kell viselni, amikor a „konzervatív” nem érzi jól magát, amellett, hogy pontosan hogyan lehet tekintélyesnek tűnni egy öltöny használata nélkül.)
Az olvasók nagyszerű vitát folytattak a közelmúltbeli reggeli közzétételről szóló megjegyzésekben arról, hogy mit kell viselni, hogy úgy nézzen ki, mint te, és azt hittük, hogy ma megosztunk néhányat a beszélgetés bevezetésére. (Vegye figyelembe, hogy a szálban szereplő sok megjegyzés általában a munkának megfelelő ruhadarabokról szól.)
{Kapcsolódó: Pontosan hogyan nézzen ki szakértőnek anélkül, hogy úgy tűnik, mintha úgy gondolja, hogy te vagy a felelős}
A megjegyzésekben az egyik látogató megosztotta az öltözéket, amelyet általában a felelős nőket lát: nem feltétlenül öltözködik, bár a köpenyek blézerrel, nadrággal (nem illesztő) blézerrel, valamint ceruzaszoknyákkal, selyemblúzokkal, valamint jardigans-ban vannak beilleszkednek „Hiteles színek.” (Olvasók, mely színeket éreznek a számlán?)
{Kapcsolódó: Fiatalnak keresel – vagy fiatalon viselkedik?}
Egy másik kijelentette, hogy a galléros ingtől, a gyémánt fülbevalóktól, valamint az alábecsült sminktől és a vörös rúzstól függ, míg az egyik látogató általában egy fényes ajkát szereti.
Az olvasók szintén beszélték arról, hogy mit nem szabad viselni, ha úgy akarod, hogy úgy jelenjen meg, mintha a felelős: „olyan ruhák, amelyek„ úgy néznek ki, mintha a prériban lennél vagy felkészülnek az ágyra ”, valamint„ valami szakértő, ami nem minden fodrok és kivágások. ”

{Kapcsolódó: Hiteles ruhák a nők számára}
Kerekítünk néhány előnyben részesített jardigan-ot, a Blazers-Separates-t, valamint a legjobb ruhákat a munkához-bár kérjük, ossza meg gondolatait! Pontosan hogyan változtatja meg általában a munkahelyi megjelenését, hogy úgy néz ki, mintha a felelős? Számodra ez mindig egy öltönyt jelent? Úgy érzi, hogy egyes stílusok ugyanolyan „nőies”, hogy valaki díj ellenében gondolkodjanak (függetlenül attól, hogy mit érzel személyesen)?
Stock kép a tetején a pexels / tima miroshichenko -n keresztül.
Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. Sokkal további részletekért lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy affiliate marketing programban, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy felajánlja számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek hivatkozásával.
Néhány előnyben részesített ruhánk, amely segít, úgy néz ki, mintha a felelős

A fenti képen kiváló pulóver dzsekik az irodához: fekete / haditengerészet / fekete / szürke / kivágott fekete
2022 frissítés: Néhány előnyben részesített blézer, amelyet elválasztottak, a következő:

A fenti képen: Egy* / két / három / négy* (* 00-24 méretben kínálva)-ez szintén nagyszerű! Hasonlóképpen ellenőrizze a pulóverünket Blazer Roundup -ot!

A 2022 -es munkához a legnépszerűbb hüvelykugarai közül néhány: egy / kettő / három / öt / öt (azonban nem képzelték el)

Vadászni a munkához élénk hüvelykujj -ruhákra? Kiváló fogadások az ellenőrzéshez tartalmazzák a fent bemutatott márkákat: 1) zöld* 2) kék 3) lila 4) zöld* 5) Burgundy* 6) kobalt 7) Green* (* S rutin és plusz méretben kapható)… Hasonlóképpen ez a ruha, ez a ruha, valamint ez a ruha (nem a képen)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post