Post-adománygyűjtés DRABBLE # 3

Higgye el, volt egy teljes életem. Én voltam helyek, valamint csináltam dolgokat. Ugyanakkor hiányos volt. Soha nem láttam kígyót. Soha nem láttam földimogyoró-vaj szendvicset. Soha nem láttam repülőgépet. Mondtam róluk, de nem láttam őket. Soha nem láttam hó. Nehezen is hiszek benne. Olyan hideg, mint a jégkockák, de a Teeny-Weeny, valamint valahogy bolyhos? Amellett, hogy lassan esik az égből, mint a tollak? valamint halmoz fel, mint a homokdűnék, így a nagy meg kell lapáttal el csak, hogy az emberek járni? Csak nem veszem meg.

[Ruha, az eBay-en most – kattintson rá, hogy menjen a listához – Jumbleaya-tól]

Linkishness a mai napig:

Elaine szép linket küldött a London mindennapi fotójához. Mit mondhatok, hogy inspiráljak, hogy kattints? Pontosan hogyan szól a “hatalmas polka pontok”? Ez csinálja?

Előzetes figyelmeztetés: Meg fogom venni a napok között a Xmas, valamint az újév le a blogging – egy kombináció, amelynek nincs nagy része a webes hozzáféréshez, valamint nem sok a maradék energiával. Azonban azt tervezem, hogy komoly varrást teszek ebben az időben … vágyakozom.

Kérdés: megcsalta, hogy egy mintát csinál egy mintát, és nem egy tényleges ruhától? Vagy kellene a minta hangjában? Mondd el nekem a megjegyzéseket, kérlek, ha bármilyen szempontból van álláspontja.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Rant-tasztikus téma # 143: “Mit kell viselni a repülőgépeken” 2007. június 25.
A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év
Tucks Everlastingjune 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A divatbemutatókA divatbemutatók

Íme egy szórakoztató téma a mai nyitott szálhoz: Mik a 2015 -ös divatdarabok (ha vannak)? Néhány eltérő fejlesztés ezt megteheti: A szekrény tisztítása, vagy megpróbálja megszabadulni a nem használt ruháktól