Néhány gyors link a hétfőn

az Anna (és a szálak magazin) köszönhetően, most már tudom, hogy van egy iPod alkalmazás a szövet stash nyomon követésére. Kedves fejlesztők: Kérjük, készítsen egyet a Palm Pre & Android számára is.

Valaki hallott semmit a fashionstake.com-ról? Remélem, hogy olyan lesz, mint a kickstarter.com, de a ruházat … de nem érzem magam a “demokratikus divat” címkével, amikor mindenki a promóciós képen egy vékony fehér modell. Mi lenne igazán hasznos, ha azok kapcsolatban leendő tervezők valaki, mint Kathleen a divat Inkubátor néhány valós tanácsot, de lehet, akik a hold …

Még mindig nem írtam fel a “Hogyan készítsek öt Heidis-t, és ne menj meg őrült” hozzászóláshoz, de van egy videó rólam, amit én csináltam az én heidi binge. (A szabadság obsessives kint van: a rúzs van rajtam van a hihetetlenül fényes MAC szabadság szirmok és pávák árnyékban.)

Tudta, hogy a modcloth irodalmi antológiát csinál? Szeretem, amikor az oldalak csak azért vannak, mert hűvös. Nézze meg a benyújtási irányelveiket itt.

És szerettem összes TrueUp lefedettsége paplan piac, és én jelölés Saját naptárba nézni ezeket Alexander Henry nyomatok az ősszel. Oooh!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tíz dolog, amit csak akkor fogok csinálni, amint azt az Iddecember 11-én, 2008-ban 64 megjegyzés
Liberty Heidi UpdateMay 8, 2010With 26 megjegyzés
A Dressjanuary 21, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casual FridayCasual Friday

If you’ve seen any of my snapchats recently, you know I re-discovered Abercrombie (yes! Abercrombie!) several weeks ago, and have been on a rampage ever since. Before you fall off