A rejtély a tematikus anyag

India küldött nekem ez a szövet, valamint megkérdezte, mit gondoltam lehet tenni belőle … az előzetes választ, hogy lehet, hogy egy igazán nagy hiba ki ez a szövet!

De aztán kaptam gondolkodás, valamint rájött, hogy valószínűleg, hogy egy szép nagy gomb előtt shirtdress, különösen, ha rakott szoknya, hogy megvan szép, még Nancy-csíkok ki a kockás design. (Majdnem minden típusú újdonság anyag fog működni egy shirtdress, hiszen a típus annyira egyszerű.) Továbbá, nem vagyok viszonylag biztos, hogy lehet, hogy Nancy Drew-témájú gomb, de a felületes Google nem viseli ezt el; Ugyanígy használhatja a Nancy-face négyzeteket (vagy érdekes módon a párbeszéd négyzeteit), hogy hatalmas fedett gombokat hajtson végre.

Ugyancsak egy hatalmas kör szoknyát készíthetsz, valamint az elfogultság kötődést, hogy vágjon egy megfelelő rózsaszín kardigánt. Hampinging A hatalmas “nd” a mellen egy szép érintés lenne.

Ugyanígy látom ezt, mint egy köpeny ruhát, bár meg kellene kellene kellene.

Mit csinálnál? Győződjön meg róla, hogy a zsebeket beilleszti – Nancy Drew megragad engem, mint a hősnő, aki mindig zsebében van. valamint egy hajtű a haját helyzetben van szüksége, hogy válasszon egy zárat.

Majdnem beszéltem magamnak, hogy megvásároljam öt méterre ezt a rohadt dolgot, valamint én még egy hatalmas Nancy Drew rajongó! Ha szeretne néhányat, kattintson a kép linkre. Ez $ 10,99 / udvar, valamint csak a rózsaszín, valamint a barna színű – kék, valamint barna elárul. Ha végül, hogy bármilyen típusú ruha ezzel, kérjük, küldjön nekem egy képet!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Több stunt öltözködés: keresztrejtózott ruha # 2march 19, 2008
Fabric Week: Ki a ClosetJuly 12, 2007
De mérhetem fel? 2009. január 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post