A legfelsõbb munka az otthoni kapszula szekrényből

A legfelsõbb munka az otthoni kapszula szekrényből
2012.04.15., Feladta Alanic Global
Az elmúlt hetekben sokan alkalmazkodnak a WFH életmódhoz. A becsületesen alkalmazkodni ehhez nehéz lehet, mert senki sem érzi energikus munkáját 9 órán keresztül, csak egy kényelmes pizsamában. Vannak azonban bizonyos, köztes ruhák, amelyek minden bizonnyal segítenek abban, hogy visszatérjenek a szellemnek, hogy otthon jól működjön.

Ezért a ruházati szolgáltatók egy különálló stílusú, mégis kényelmes ruhát, amelyek ideálisak a WFH kapszula szekrénybe történő beillesztésére. Az eladók is befektethetnek benne, hogy meglepjék ügyfeleiket.

A túlméretezett pólóból és pulóverekből álló ruhák minden bizonnyal segítenek abban, hogy a játék tetején álljon, miközben tartja Önt is. Azok a nők, akik szeretik a pasztelleket, egyszerűen olyan árnyalatokat választhatnak, mint a csipkék, a levendula és a menta zöld, sőt a napsütéses sárga is. Ez a ruházat a munkamenet után is viselhető, egyszerűen azért, mert kényelmes.
Ha szereted a chinos-t, akkor a legjobban a legfelső viselet, hogy kombinálva egy ing. Keresse meg a pamut, a szatén, a kivágott vagy akár a sportos inget is. Egy gombos póló fantasztikus egy unalmas ruhához. Ha az elméd színeket beszél, akkor keresse meg a nyomtatott változatokat. A szatén pólók félelmetesek a luxus érintés kiválasztására, különösen akkor, amikor a videohívások bőségesek.
A kötött nadrág félelmetes a párosításhoz egy tartály tetejével és kardigánnal. Kerülje ki minden, ami unalmas színű! és válasszon olyan árnyalatokat, mint a mustár sárga, lila, akvamarin kék, mohagzöld stb. Ez a ruha egyszerűen nemcsak a munkára, hanem az összes virtuális dátumra is fantasztikus.
Túlméretes poplin póló és nadrág. Ez a ruha minden bizonnyal kényelmet sikít. Még egy széles nyilatkozat -övet is összeszoríthat a derék körül, és néhány önportrékot is készíthet a takarmányhoz. Valójában ez az ideje az összes OTT lábbeli stílusának, amelyet egyébként túl szégyenlős voltál, hogy a pilates órájában szégyenteljen!

Azok a kiskereskedelmi ügyfelek, akik előre akarnak maradni a bajnokságban, és a legjobb ruhák gyűjteményét kínálják ügyfeleik számára, kapcsolatba léphetnek az egyik népszerű alkalmi és táncruha gyártójával. Csak annyit kell tennie, hogy megadja az ömlesztett testreszabott ruházati igényeit, hogy a kreatív csapat az aláírási ruházati darabokat kurátorítsa a boltjához. Még kedvezményeket is igényelhet az ömlesztett beruházásokra, így siess!

Címkék:
kapszula ruházat nagykereskedelem
ruházati szállítók
Táncruházat nagykereskedelem
táncruházatgyártók
nagykereskedelmi táncruhák
Nagykereskedelmi táncruházat -gyártók
nagykereskedelmi táncruházat

5 1 Szavazás
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Oooooh.Oooooh.

Laura ezt küldte nekem – mondjuk neked, Laura! Szeretem a nyakkivágást, és teljesen elloptam a zsebek-a-a-a-szoknya ötletét. Olyan egyszerű! Ez az eladó BootyVintage az Etsy.com-on (Nyilvánvaló, hogy nem töltök elegendő