Kávé szünet: Muslin takaró

Ez furcsa lehet, bár ez valóban az egyik legutóbbi preferált vásárlásom – az a fajta, ahol vásárolsz egyet, és azonnal meg akar vásárolni mindenkinek, akit ismersz: a pamut muszlin takaró az ágyamhoz.
Ha ismeri az Aden & Anais fiatalos takaróit, ez hasonló – csak az enyémet mostam (mikor van egy lapos lapom), bár annyira puha. Melegszik anélkül, hogy elfojtana, és lélegzőnek és fénynek is érzi magát. Minden alkalommal, amikor megérintem, boldoggá tesz, bár talán ez az, mivel emlékeztet a gyerekeim takarójára.

Az, amit kaptam, 50 dollár az Amazon -on, a mérettől és a színtől függően, azonban hasonló választási lehetőségeket fedezhet fel a Pottery Barn -ban, valamint hasonlókat 199 dollárért. Az, amiben van, fehér (rendkívül fényes az elefántcsont paplanomhoz képest), valamint a king -méretű king -size ágyamhoz.
(ACK! Riasztás! Csak megvizsgáltam az Aden -t és Anais -t, hogy megtudja, vajon felnőttek -e a takarók (nem), de vannak súlyozott takarók! Ha van egy gyerek, aki nagyobb, mint 20 font, gondoljon rá – olyan fantasztikusak alváshoz.)
Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. További részletek itt lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – Eladó, akár 75% kedvezmény!
Net-a-Porter-7000+ új sor hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Warehouse eladás: akár 60% kedvezmény
Loft: nyári engedély: akár 70% -kal a rutin költségek
J.Crew-75 USD farmer és több kopás-most stílusok
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágyneműből
Ejtőernyős-40% -ot takaríthat meg az utolsó esélyt
Megújulás – Életterület eladás: akár 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a világításukat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Azok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihozAzok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihoz

Azok az okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális választását a fitneszközpontok osztályaihoz 2018.12.17., Autanic Global kiadta Amikor a leginkább kívánt testalkat megszerzésére vonatkozik, ami a célja volt,