Hajmaszkok az elfoglalt nők számára

, mivel az időjárás hűvösebbé válik, és a levegő egyre szárad, azt gondoltam, hogy nagyszerű idő lehet a hajmaszkokról való beszélgetésre. Tényleg belekerültem őket terhes közben a második fiammal – a bőröm szuper száraz volt, és a hajam is úgy tűnt -, tehát ezeket mindegyiket vásároltam és kipróbáltam magam.
(Ha számít, általában meglehetősen finom hajom van, Boca Juniors Mez de egy csomó – és évente göndörít. Ez évente is egyre száraz lesz – hasznos, ha napokig tart egy fújást.)
2022 Mini-frissítés-Sok olyan maszk, amelyet itt említek, még mindig rendelkezésre áll; Néhány másik legkeresettebb maszkot is dobtam, amelyet figyelembe kell venni ebben a csúszkában. Egy másik olvasó kedvence: Ez a fűtött sapka, hogy valóban segítsen a maszkok elnyelésében!

< >

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!

Pantene Pro-V szakértői kollekció Agedefy megújító hidratáló hajmaszk. Ezt egy szeszélyben vettem, miközben megpróbáltam ingyenes szállítást elérni valahol (Soap.com vagy Drugstore.com, valószínűleg), és elégedett voltam vele.
Sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a Burt méhek (3 perc és 15-30), és amikor kiöblítem, a hajam észrevehetően különbözik a másiktól-valahogy lágyabb? Nehéz feltenni az ujjamat, ami különbözik, de szeretem ezt. 2020 -as frissítés: Ez egy ideig elfogyott, de úgy tűnik, hogy visszatért!
Marokkói olaj intenzív hidratáló maszk. Tetszett ez az egy rendben, de úgy tűnik, hogy jobban megfelel a szalonnak – feltette, és hagyta, hogy 30 percig üljön a sampon után, ami furcsanak tűnik, miután olyan sokáig tetszett a Burts méhek. Ez 32,49 USD az Amazon -on.
Egyéb lehetőségek, amelyeket megpróbáltam a mély kondicionáló kezelésekhez: Aussie 3 perces csodája (nem rossz az árra), vagy a vegyes csibék kilépési kondicionálót (szép és vastag-, és bár drága, a 10 oz-os palackom örökké tart). Amikor nagyon fiatal voltam (és úszási csapatot folytattam), szerettem a V05 forró olajkezeléseket – Dán labdarúgó-válogatott Mez hamarosan újra megpróbálhatom ezeket.
(PSST: Itt van egy link a téli hajápolás legutóbbi megbeszélésével – a nők minden hajjal, csinálsz mást, mivel Borussia Dortmund Mez az időjárás elkezdi hidegebbé válni?)
Olvasók, van valamilyen kedvenc hajmaszkja vagy kezelésed, amelyet otthon végez? Bárki meg akarja demisztázni néhány „recept” -t, amelyet ott látsz (avokádó! Olívaolaj! Kókuszolaj! Tojás! Citrom! Érdekes vagyok, de még nem kutattam.)

Közösségi média kép a Fotolia /Piotr Marcinski -n keresztül.
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post