Csövek merrily mentén

Ez a ruha a csővezetékről szól:

Oké, ez is arról szól, hogy az egyik legkedveltebb kedvenc Liberty nyomatok, Mark, de leginkább ez az összegyűjtött váll sziluettje:

És ha fogsz cső a váll varratok, meg kell cső a zsebeket is (ez a törvény):

A váll darab teszi ezt nagyon szépen kielégítő ívelt varrat a hátsó nyakon (figyelmen kívül hagyja a gördülő előtti problémáimat):

A váll / hüvelynek van egy fordulata a hemmish célokra, ami egy olyan funkció, amely mindig tetszik. Egyszerűbbé teszi a dolgokat:

Itt a hátsó nézet, egy kicsit ráncos, ahogy viselte ezt a néhány órát, mielőtt ezeket a képeket:

Végül, de nem utolsó sorban a teljes elölnézet:

Ez a minta az egyszerűség 2389 (Nos, a test esetében a szoknya az, hogy sokkal korrigált egyszerűség 5238). (Az összes rollover szöveg ebben a bejegyzésben a csövek tervezési kézikönyvéből.)

Még mindig van valami Wronky az oldalsó bodice varratokkal, és a szövet egy kicsit fény a mély elülső róka számára, de nagyon szeretem ezt a ruhát. Nagyon könnyű és kényelmes, anélkül, hogy a skimpy (bár az elülső v kissé alacsonyabb, mint általában kopás). Az ujjak nagyszerű mozgási tartományban vannak (rájöttél, hogy a túl szoros karmantyúk az egyik kisállatom, mégis?)

Ennek másik változata van egy szívnyomtatásban, ez a varróasztalon lévő darabokon – remélem, hogy befejezte, és hamarosan közzéteszi.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Szívek és csontok 28, 2014in “erin_sewing”
Szürke Gardensaugust 23, 2015 “Kokka Trefle”
Tudatos inkompetencia jumn 3, 2014in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post