Egy újabb mennydörgő Marvel sláger ünneplése: Thor Tshirts

Forró Thor Tshirts
Ez hivatalos. Thor Ragnarok sláger. Friss engedéllyel rendelkezik, az értékelések nagyszerűek, és Thor minden irányból hasonlít. Ez azt jelzi, hogy van környezetbarát fényünk, hogy néhány kurva Thor pólót működtessünk. Mivel a blog egyaránt a stíluspiac jótékony információkról, valamint a szórakoztató hírekről szól. Ilyen grafikus pólók vannak, amelyek a pillanat legszembetűnőbb képregényhősét mutatják be!
Thor ebben az esetben soha nem volt ilyen érdekes más filmekben. Noha a kiváló aláhúzó történet kidolgozására várható volt. Végül a Taika Waititi rendező, valamint a forgatókönyvírók megtörténtek, és egy kivételes franchise -ban nagymértékben megváltották a karaktert.
Van Hulk, humor, fantasztikus akciójelenetek, valamint Cate Blanchett, mint heves gazemberek. Nem is beszélve a mém aranybányáról, amely Jeff Goldblum. Vannak bizonyos államok is, hogy sok humor is lehet, bár gyakran követik ezeket a mozgóképeket, hogy gúnyolódjanak magukról, különösen az MCU -ban lévő 17 után.
Itt vannak a legnépszerűbb válogatások, amelyek a mennydörgés istenét, valamint az ő sok értelmezését mutatják:

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Oooooh.Oooooh.

Laura ezt küldte nekem – mondjuk neked, Laura! Szeretem a nyakkivágást, és teljesen elloptam a zsebek-a-a-a-szoknya ötletét. Olyan egyszerű! Ez az eladó BootyVintage az Etsy.com-on (Nyilvánvaló, hogy nem töltök elegendő