Vadonatúj szórakozás a pólókon Hantu -val! ! !

Hantu 2002 -ben alapította meg magát, és pontosabban közvetlenül az Egyesült Királyságból származik, Sheffield -ből. Itt nyomtatnak és varrnak a pólóikat. Jól nézett ki, 100%-ban elkötelezettek a márka mellett, és tiszta szórakozást fektetnek a pólóikon.
Olyan 6 termék, ám mindaddig ígérik, hogy növekedni fog, amíg megmutatja nekik egy kis szeretetet. Megteheti ezt azáltal, hogy megszerezte az egyik pólójukat, megvizsgálja a Facebook -ot, valamint a Twitter oldalaikat, valamint csak arra ösztönzi őket, hogy tovább menjenek, és jobban menjenek.
A patkányverseny az én preferált, mert az utóbbi időben az aranyos-sziner, fekete póló ingek hangulatában vagyok. Menj, válassza ki a kívánt!
Vadonatúj szórakozás a pólókon Hantu -val! ! !

Patkány raceposeysgeronimo
0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Oooooh.Oooooh.

Laura ezt küldte nekem – mondjuk neked, Laura! Szeretem a nyakkivágást, és teljesen elloptam a zsebek-a-a-a-szoknya ötletét. Olyan egyszerű! Ez az eladó BootyVintage az Etsy.com-on (Nyilvánvaló, hogy nem töltök elegendő

Ijesztő trendiIjesztő trendi

Majdnem nem közzétettem ezt a csodálatos ruhát (mintát az Etsy-tól a Sandritocat-tól), mivel pontosan milyen fájdalmasan vékony a tervezés a képen – ő nem mosolyog, csak félretette az ajkát, hogy