Justin White Illustrations

A nagyon tehetséges Jublinnak van néhány érdekes mintája, amelyeket itt kellett rámutatni. Kaliforniában él, és illusztrátorként dolgozik. Ötletei következetes humorral és egy kis sötétben alakulnak ki, ami illusztrációit nagyon népszerűvé teszi.
Lisa Frankdark Foresthe a népkultúra figuráit veszi át, de megpróbálja elkerülni őket, sokkal eredetibb, elvont modellek előnyeire. Megígéri, hogy fenntartja ezt a tendenciát, és nem engedi be a közismert figurákat ábrázolás bűnnek, csak annak érdekében.
Island VacationVillainsgotta Help ‘Em Allhe -nek több nyomata van a Threadless -en, ő egy designbyhuman rendszeres, de számos más helyszínen is megtalálhatja őt (Inprnt, Society6). Flickr -fiókja kiemelkedő, amely minden bizonnyal böngészi az egészet.
Dye Hardrobot Butlerlights Out és ő is egy igazán bájos óvodai szobát készített nővére számára:
Óvodai szoba Muralnursay szobaadorable !!
Tehetséges illusztrátor, tiszta stílusú: erős vonalak és rengeteg kreatív irónia keveréke. Megvizsgálhatja a Behance portfólióját is.
Hideg barátok

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Azok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihozAzok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihoz

Azok az okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális választását a fitneszközpontok osztályaihoz 2018.12.17., Autanic Global kiadta Amikor a leginkább kívánt testalkat megszerzésére vonatkozik, ami a célja volt,