Nagyszerű Oliver Hillbert alkotása!

Mindenki! Beszéljünk ma a magas színvonalú műalkotásokról, beszéljünk Oliver Hilbertről. Egy fantasztikus művész Amerikából, 1983 -ban, Seattle -ben született. Fantasztikus, szürreális és pszichedelikus is. A saját tanított és meghatározta, mindössze tizenhat éves korában debütált a galériákban. Tizennyolc éves korában Hilbert fényes palettája, valamint a csodálatos jelenetek örültek az MTV embereknek, és arra kérték, hogy dolgozzon, hogy dolgozzon. Egy zenei videóhoz. New York, Hong Kong, London, Párizs, valamint Ausztrália. Hilbert olyan ügyfelekkel kötött szerződést, mint az MTV, a Nike, az Adidas, a Diesel, a Pepsi, a BBC, A London’s Style Week tervezői munkáját a T -ben mutatták be „Az év tervei” a londoni stílusú múzeumban.
ArtworkArtworkart DesignSart DesignSart DesignSart DesignSart DesignSart Designsi Biztos vagyok benne, hogy sokkal inkább kíváncsi vagyok fantasztikus munkájára. Csak élvezze!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casual FridayCasual Friday

If you’ve seen any of my snapchats recently, you know I re-discovered Abercrombie (yes! Abercrombie!) several weeks ago, and have been on a rampage ever since. Before you fall off