A Belted Cape

Tudom, hogy az emberek attól tartanak, hogy a köpenyek és a poncsók formálatlan foltoknak tűnnek, ezért ma bemutatom az egyik kedvenc trükkömet, hogy enyhítsem a Blobdom félelmét. Az új kedvenc köpeny elülső szakaszát összeraktam, amely hangsúlyozza a derékot, és korlátozás nélkül hagyta, hogy a hátsó rész leesjen. Az elülső övének övezésével egy nagy, kontrasztos sziluett jött létre – amennyire a derékvonal kiemelve -, és csökkenti az öv alatti tömeg mennyiségét, ami a megjelenést megkérdőjelezhetővé teszi. A köpeny vastagságától és az általános ruhától függően a múltban gyakran a köpenyek elülső és hátulját is összeraktam, tehát csak egyértelművé tettem, hogy egyenlő kiállítási Cape Belter vagyok.

Lehet, hogy nem akarja egész nap sportolni a köpenyt, ha az irodába indul, tehát ezt a hosszú gombos elülső inget viszem, amely önmagában is jól néz ki. Mivel csak a köpeny első két darabja van öv, nagyon könnyű csak a darabokat kiszorítani anélkül, hogy az öv szorítását beállítaná.

Kicsit a fehér ingek hálójává váltam, az egyik legnépszerűbb munkaruhám, de el kell mondanom, hogy ez az elméleti szám az egyik legjobban vásárlásom. Ezt nem „nem IRA-ként” számlázzák, de feltétlenül a gyakorlatban van. Nemrégiben eljutott Wisconsinba és vissza a bőröndbe, anélkül, hogy kitörnék a vasat vagy a gőzhajót. Ráadásul a hosszú hosszúság nagyon jól néz ki, réteges kötés alatt, amint láthatja, hogy nemrégiben itt tettem az Instagram -on.

Cape: c/o Egyetlen Társaság | Ing: elmélet | Nadrág: J. Crew | Öv: Régi, nagyon hasonló itt és itt | Cipő: c/o Egyetlen Társaság | Táska: c/o Egyetlen Társaság | Napszemüveg: Miu miu c/o ditto

< >

Végül, de nem utolsósorban, ezek a velúr szivattyúk is új kedvencek, és amint azt a fenti közeli képek jelzik, drágám íjat tartalmaznak a sarkon. Alig várom, hogy a közeljövőben megmutathassam ezt a kis partit a hátán szoknyákkal és vágott nadrággal. Azt is el kell mondanom, hogy ezek a cipők őszintén szólnak a legkényelmesebben, amellyel későn találkoztam-nem a dörzsölés vagy a merevség dörzsölése a get-go-ból. És ezen az áron ez eléggé jó.

Remélem, hogy mindannyian csodálatos, nyugodt újévi ünnep volt! Boldog 2016 -at !!

Ezt a bejegyzést a Sole Society -vel együttműködve készítették.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post