Glow in the Dark Hoodies-ból a Bestia Story-ból

A Bestia Story új termékét kínálják előrendelés céljából, ami azt is jelenti, hogy teljesen ingyenes szállítást kap. Ezek a meleg csecsemők ragyognak a sötét kapucnis pulóverekben – korlátozott kiadásúak, és ezek közül csak 30 kerül forgalomba.
Van ideje megvásárolni a november 22 -ig, és a vásárlást november utolsó hetében szállítják ki. A kapucnis pulóverek 100% pamut, és valószínűleg nem lesznek nyomtatva, tehát siess.
Őszintén szólva, soha nem volt ragyogásom a sötét pólóban vagy a kapucnis pújban. Valami ilyenre akartam – azt hiszem, hogy a Threadless volt, aki meggyőzte, hogy nagyon szórakoztató lenne, ha van. Mi a helyzet veled, srácok? Van egy vagy valaha is? Mit hittél róla?
Üreges szív kapucnis előrendelés előtti szív kapucnis előrendelés
A Facebook, a Twitter, valamint az Instagram a Bestia Story számára.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden másA legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden más

, amely felkészült a strandbeszélgetésekre? Néhány szórakozás a napfényben elegáns tengerparti ruhákkal kezdődik. Tervez egy nyaralást a tengerparton? A békét és a pihenést is garantálják, azonban a boldogság szempontja akkor