A max (i-ruha)!

Holly leereszkedett, hogy egy csomó eBay eladók különleges kedvezményt csinálnak augusztus 8-ig. A fenti ruha része a promóciónak, és más ruhákat talál a Label TVMF keresésével (“Vintage maxi faktor”).

Annak ellenére, hogy alig viselték őket, én * szerelem * maxi-ruhák. Olyan hippi-elbűvölő. Úgy érzem, hogy otthon kell viselni, szórakoztató, csupasz lábakkal. Ott kell lennie valami jazzy játszani a sztereó (vagy az iPod-ból), egyik ülésnek sem kell több, mint tizennyolc hüvelyk a padlón, és az összes italnak legalább félig jégnek kell lennie.

Mindegyikük azt írja le, hogy miért alig viseltem a Maxi-ruhákat, mert a fenti előfeltételek alig találkoznak, legalábbis nekem. De talán vissza kell rúgnom néhány ilyen körülményt, így felgyorsíthatnék a ruhákat. Ez a pamut (sok ilyen maxi-ruhák szintetikusok, amelyeket tényleg nem szeretem), és van ilyen fantasztikus nyomtatás! Ha csak nem bézs … nem igazán viselhetem bézs, hacsak nem akarok gyakorolni meztelenül és / vagy láthatatlan. De ha sötétebb bőred volt, mint az enyém (nem fogom mondani a rettegés szót) Ez lenyűgöző lenne rád! és mindketten kifinomult és egyszerűen nézzen ki egyszerre.

És talán a lábadnak nem kellene csupasz … lapos színes szandálok fog működni. Nincsenek sarok. A MAXI-DRIVÁNAK KÉSZÜLÉSE Túl keményen próbálkozik.

Ez a lenyűgöző Maxi az eBay eladó nomusicnolife, és B38 … és fantasztikus állapotban van! Ha megpróbálja megtalálni a legjobb Fancy Beach Party / Casual Outdoor Esküvői Vendég ruhát ezen a nyáron, azt hiszem.

Győződjön meg róla, tartsa az egyik ilyen froofy napernyő-szükséges italok viselése közben, azt hiszem. Ez az egyik feltétel, amit nem fogok lemondani.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Nos, azt hiszem, itt az ideje, hogy betakarítsuk ezt, aztán 2008. évi 29.
A MICHULEMAY 1, 2008. évi aggodalmának félelme
Csak így vagyunk mindannyian Clearseept 22, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden másA legjobb tengerparti öltözék -koncepciók: tele tengerparti ruhákkal, kiegészítőkkel és még sok minden más

, amely felkészült a strandbeszélgetésekre? Néhány szórakozás a napfényben elegáns tengerparti ruhákkal kezdődik. Tervez egy nyaralást a tengerparton? A békét és a pihenést is garantálják, azonban a boldogság szempontja akkor