Johnny Depp, valamint szartorálisan félelmetes együttesei a férfi flanel pólókban

Johnny Depp, valamint szartorálisan fantasztikus együttesei a férfi flanel ingekben
2018.05.05., Autanic Global kiadta
A furcsa, furcsa fantasztikus és váratlan megjelenéseirõl ismert Johnny Depp sokkal jobban kezeli magát, mint a film testvériség jelmeztervezőjének támogatása. A Swashbuckling kalandos kalózkapitánytól, Jack Sparrow -tól kezdve a tiszta borotvált bőrkabátig, aki a Cry Baby -ban szép férfi, Depp -t megértették a legszélsőségesebb megjelenések szégyenlésére, az egyik teljesen különbözik a másiktól.

Amikor az a magának a képernyőn kívüli öltözködésre vonatkozik, még soha nem elégedetlen volt rajongóival. Itt jönnek az ő stílusversenyzője a kockás flanel ingben, mind a metrosexuális, mind a favágó grunge megjelenéssel. A vezető férfi flanel póló-termelőkkel az USA-val számos kockás flanel-pólót készítenek a divat előre. Hasonlóképpen megkaphatja a Depp kiválóan elvégzett megjelenését, legyen az teljesen stílusos vagy hevesen ízléses.
A flanel-pólók a világméretű divathelyzetben újjáéledtek, amikor ismét a tükrözött tendencia miatt, valamint azért, mert a hírességek, a divattervezők és a szakértők rendkívül értékelik őket. Ha létezik az egyik kedvelt ruhadarab, amely segíti a centrifugálást minden szekrényhez, akkor a férfi designer flanel ingnek kell lennie, amely lényegében évjáratnak és kifinomultnak kell lennie.

Tehát azt tervezi, hogy valamilyen motivációt szerez Johnny Depp -től, hogy ezeket az abszolút készenléti, valamint a hűvös flanel kockás ingeket megtegye? Itt van néhány a fogadás megjelenése, amelyet karrierje során felöltött.
Teljesen laza és visszamenőleg is
Tudna képzelni egy csillagot, amely rendkívül laza, és egyszerűen megnézheti a hivatalos összejöveteleket? Egyenesen merész, amikor a divatot érinti, Johnny Depp ilyen együttest készített egy Japánban egy sajtó szemináriumra, bölcsnek és vonzónak tűnt egy bézs kabátban, csíkos pólóban, a Fedora kalap kék farmertel, valamint a Brown programjának programjában. valamint a derek körül csatlakoztatott krémflanel kockás póló.
Preppy vagy ízléses?
Mivel a különféle megjelenéseket magabiztosan megolvasztott stílusú stílusú, Johnny Depp -t a paparazzi elkapta az indiai bollywoodi varázsam Mallika Sherawat -val, a Dapper prepy -vel, valamint egy piros, fekete, valamint fehér integrált kockás pólóval, sötétben összecsukva egy sötétben. Szürke strukturált blézer zseb négyzetgel, valamint az ő preferált Fedora kalapja világos barnás szürke színben. Ideális megjelenés bármilyen típusú randevú éjszakára!

A forró és a Hipster
Ha grunge -t keres, valamint a kockás flanel ingben, akkor Johnny Depp ott van, hogy ilyen viselkedéssel megmentse a mentést. Egy környezetbarát pólóban rétegezte a krémét, valamint a fekete integrált kockás flanel nagy inget, valamint a gombokat véletlenül nyitva tartotta. A fekete sál, fekete sál, sok nyaki részkel, és elhalványult, sötétszürke farmernel, hozzáadva a megjelenés nagyon szükséges funk -jához.

Alanic világszerte · Johnny Depp, valamint szartorálisan fantasztikus együttesei a férfi flanel ingekben
Hevesen kecses
Ki állította, hogy a flanel-pólók csak a laza utakra, valamint a megbízások futtatására szolgálnak? Johnny Depp ezt a koncepciót rosszul mutatta be a kék és a fehér flanel pólóval, amelyet egy sötétkék középső oldalsó kabát alatt használtak, fekete csíkos illeszkedő nadrággal a legkisebb és stílusos sziluettért. Ez lehet a hivatalos események és a társadalmi funkciók megjelenése!
Így a népszerű férfi flanel pólókkal, amelyek nagykereskedelmi csomópontokat hoznak létre, amelyek a hagyományos flanel-pólókat módosító csavarokkal és fordulókkal újjáélesztik, akkor a kiskereskedelmi üzletekből kell beszerezniük, és elfogadd őket, hogy a legstílusosabb tulajdonságait a legfinomabb tulajdonságaiban szégyenteljék. út.

Címkék:
flanel pólók nagykereskedelem
férfi designer flanel ing
Mens flanel póló-termelők USA
Férfi flanel pólók nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post