A divatbemutatók

Íme egy szórakoztató téma a mai nyitott szálhoz: Mik a 2015 -ös divatdarabok (ha vannak)? Néhány eltérő fejlesztés ezt megteheti:
A szekrény tisztítása, vagy megpróbálja megszabadulni a nem használt ruháktól (vagy csak a szekrényének megszervezése a benne lévő ruhákkal)
A szekrény újjáépítése méret, íz vagy költségvetés módosítása után
Ha felveszi magát egy vásárlási moratóriumra, vagy vásárolja meg a szekrényét
Rutin alapon (például amikor egy hét) illeszkedés viselése, így nem vet fel gyanúit a jelen feladat során, amikor megkezdi az interjút – a képen: A hagyományos kedvenc, az elméleti ruházat (Gabe kabát, Emery vagy Max C nadrág)
Kihívás néhány mintával vagy színnel, hogy kipróbálhassa a ruhásszekrényét – talán próbáljon ki egy szórakoztató mintát egy olyan sálral, mint a fenti képen, amelyet a Nordstrom -ban kínálnak 38 dollárért

A 0,02 dollárért szeretnék újra használni a sarkot. A csecsemők, valamint a babahordozás, valamint az otthoni munka között, amelyet kiszabadítottam a szokásból-a múlt héten 3 ″ -es csizmát tettem fel, és majdnem átestem. A kérdés egy része az volt, hogy az összes régi cipőm egy ideje nem volt formájú , mivel úgy tűnt, hogy minden terhességgel extra fél cipőméretet veszek fel. Jack születése után megértettem, hogy hamarosan várni akarok, így nem akartam zavarni, hogy egy csomó cipőt vásároljak az új méretben, ezért megpróbáltam beilleszteni magam a régi cipőmbe – valamint az is. hangzik. (Nem jó…. OW.) Hallottam, hogy a lábad továbbra is módosíthatják a méretet (felfelé vagy lefelé) a szülés utáni hónapokban, tehát Harry születése után is egy kicsit vártam. Nyilvánvalóan nem követem meg sarkú viselést – senki sem tesz! – De igazán hiányzik nekik! (A fenti képen: Lehet, hogy csak a Népszerű Cole Haan zsákmányt kell húznom a Zappos -on. Hmmn…)

Hölgyeim, mi a divatdarabod? (Bármilyen egyéb általános állásfoglalás, amelyet megosztana?)

(L-6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post