Nate Van Dyke, figyelemre méltó grafikus!

Nate van Dyke, vagy az N8, mivel a művész szereti a saját nevét összeállítani, egy jól érthető illusztrátor, aki rendkívül fiatal korában kezdett rajzolni.

Ettől a pillanattól kezdve az N8 teljesen megállíthatatlan volt. Rajzok, amelyek abszolút bármit felhasználnak, amellyel ceruzák, tinta, markerek, akvarellek, akril, olajok, Gauche, valamint így tovább.

Mint egy vízjel, aláírása ellentétes a vékony vonalaival.

Általános művei olyanok, mint az elsődleges karakterek primitív majmok, amelyek gonosz megjelenésűek, valamint funkciók. Hasonlóképpen majom embernek is nevezhetik, mert amint látjuk, a művész megszállottja az ilyen típusú stílusművészetnek. A majmok, valamint a vasemberek mellett az N8 szintén szereti elefántokat és zsiráfokat rajzolni, bármi is legyen személyre szabva a saját stílusában.

Úgy gondolom, hogy rajzai inkább a brit képregényre néznek ki, amelyet Jamie Hawlett és Alan Martin készített, 1995 -ben, az úgynevezett Storage Tank Girl.
N8 Van Dykenowadays, N8 egy teljes munkaidős feladat -illusztrátor, a Hősök városán dolgozik, amely egy NCSoft projekt. Ugyanebben az időben megértik őt a Sega videojátékok, valamint a Iron Man karakternevek számára.

Az évek során grafikusként szerepelt olyan magazinokban, mint a Juxtapoz, az Xbox, a PlayStation és a Heavy Metal.

De messze a legnagyobb dolog az N8 Van Dyke esetében történt, amikor az EMI Records, a Levi Strauss, a Scion, a Red Hot Chilli Peppers, a Burton Snowboards, a Slayer és a Wired. hogy végül teljesen híres legyen.

Ha többet szeretne megnézni a művészről, és megnézheti a galériáját, üdvözöljük Önt, hogy keresse meg az N8 Van Dyke személyes oldalát.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gyuret, az utad.Gyuret, az utad.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttam ezt az őszi 2005-ös ruhát Roland gyászból – ha nem a kifutópályán, akkor számtalan csillagok a vörös szőnyegen. (A linkek googlingjét az olvasó számára