A trend ruhája, a PIN -kóddal, a farmer

Trend ruhával, a PIN -kóddal, a farmernadrággal – Hogyan viseljék a farmert, feltekercselt vagy feltekercselt módon, nem új trend. Noha nincs megismétlődés, nincs árt a gördülő farmer viselése, amelyet pihenéskor még mindig viselhet. Az évelő farmer jellege bármikor felhasználható.

Nincs árt, ha ezt a stílust egy hosszú hétvégére próbálja ki a családdal, a barátokkal és a párokkal. Ez az alkalmi, mégis elegáns stílus divatosnak tűnhet, anélkül, hogy túlzottan nézne ki. Lehet, hogy a farmer és a T-pólók a két dolog, amelyet sokan nem lehet elválasztani a Casual szó. Ha alkalmi stílust szeretne, akkor két dolgot gyakori, először gyakorlatilag mindenki hívott. De most összhangban áll a divatvilág fejlődésével, az alkalmi stílustól függően különböző válaszokat fogunk hallani. Bár még mindig nem tagadható meg, hogy a farmer minden idők kedvenc alkalmi tétele lesz.

A régi farmer, amelyet az Ön már újabbvá alakíthat, ezzel a stílusos technikával. A modell elkészíthető farmert, mint például a zsákos farmert, a vékony farmert vagy az egyenes farmert, amelyet a borjúhoz vagy a 3/4 -ig gördítnek. A feltekercselés után sokkal megfelelőbb, ha párosítva egy T – pólóval és lapos cipővel vagy magas sarkú cipővel.

Ha vékony vagy, és a rövid tekercseknek alacsonyabbnak kell lennie, akkor a vásárlás során a test benyomása, amely nem túl rövid. A magas sarkú cipő használata erősen ajánlott, hogy az apró test arányos maradjon és hosszú legyen. Azoknak, akiknek nagy lába és combja van, sötét farmert kell viselnie. A sötét színek minden bizonnyal sokkal karcsúbbá teszik a lábad.

Lásd még

Nyári divat
Legfelsõbb divat útmutató a nők számára, akik 2022 nyarán mennek el

Ami fel lehet rakni a farmer illesztést, a divatcikkekkel kombinálva, kezdve a pólóktól, a flitteres felsőktől és a pólóktól a blézerig, hogy kissé formálisan nézzen ki. A farmer használata ezzel a modellel sokkal divatos lesz, ha egy nagy táskával és mintás sálral felszerelnek.

[Su_slider forrás = ”Média: 1981,1990,1989,1988,1987,1986,1984,1983, 1982 ″ limit =” 9 ″ link = ”melléklet” szélesség = ”440 ″ magasság =” 800 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

„Sajtot”„Sajtot”

A mini-bejegyzés, mivel én már problémái vannak blog író ma. Nincs hatalmas spat, semmi sem szakítani; csak egy kicsit különbség a nézőpont, valamint néhány rosszul megfontolt szó. Biztos vagyok benne,