A virágos midi szoknya és a csipkés blúz

hagyja azt a stílusos mavensnek, hogy ki a kopás, hogy kijöjjön a gyilkos munkaruhákkal (amely, az obvi, a Le Jam du Moi) egy bonkers áron. Emlékszel erre az olajbogyó kötött ruhára, a vállon kívüli szépségre a tengerparton, vagy ez a szemveles ingruhát-minden további darab a Target névadó ruházati sorozatából. Sokat megszállott? Bűnös.

Sajnálom, de ha a legtöbb kiskereskedőnél alapvetően a fél zokni ára alapvetően az ára megszerezheti, akkor nehéz nem menni a disznóhadyel.

MMMK Beszéljünk erről a tökéletes blúzról egy másodpercig. Valószínűleg kitalálhatta volna a csipkés trendről szóló legutóbbi bejegyzésemből, hogy ez a blúz jobb lesz a sikátorban. Igazad volt. Csodálkozom a minősége (ismét ezen az áron, hogyan?!), A szélsőséges ráncos ellenállás és az a tény, hogy ez egy nagyon átlátszatlan fehér. Ha az irodába viseli, akkor is azt javaslom, hogy dobjon egy camisole -t (fehér vagy meztelen). Ma nem viselek egyet a fotókon (rossz!), Mert amikor eredetileg a blúzt feltettem, a csipkék elég szorosak voltak a nyakkivágás nyílásának alján, így az alsó felét teljesen bezárták. Ahogy a nap folyamán mozog, a csipkék természetesen egy kicsit meglazulnak, amennyire a mai képeken látható, tehát a legjobb, ha egy kis extra lefedettség van a munkahelyén. (Duh, Mary.) Egyáltalán nem botrányos, ha vacsorázni vagy inni ebben a blúzban, hanem a főnöke előtt, a legjobb, hogy elkerülje az Awk-Fest. ; )

Ennek a virágos ceruza szoknya nyomtatása és sziluettje annyira jó. Szeretem a Love Love Love Midi hosszúságú ceruza szoknyákat, és különösen szórakoztató, hogy a nyári hónapokban összekeverje a ceruza szoknya játékát egy színes virággal, mint ez a szépség. Ha a nyári izzadsággyárban él és dolgozik, amely NYC (vagy bárhol a keleti vagy a középnyugaton), és konzervatívabb munkaruhát (azaz Muchos ceruza szoknyát) kell viselnie, akkor ez a balek lesz a legjobb barátja. Mielőtt San Francisco -ba költöztem, túl sok metró túrát töltöttem gyapjú ceruza szoknyában, ami arra késztetett, hogy megfontoljam a saját halálozásomat. Ennek egy ilyen szép alakja van (az illeszkedés tökéletes), és a szövet annyira hihetetlenül könnyű, hogy nem tudtam igazán elhinni, hogy ceruza szoknyát viseltem.

Mindegy, hogy ez a felépítés megtestesíti, hogy mi a memorandum-az a gondolat, hogy nem kell feláldoznia a stílust az irodában. Annyira elbűvölő vagyok, hogy a Who What Wear Collection egy új állandó kollekció a Targetnél, és az új termék minden hónapban csökken! Hatalmas győzelem, különösen azok számára, akik újak a munka világában, és olcsó áron keresik az elegáns munkaruhák lehetőségeit.

Szoknya: c/o Ki milyen viselet (imádja ezt a ruhát és ezt a ruhát ugyanabban a nyomtatásban) | Blúz: c/o Ki milyen kopás | Cipő: SJP kollekció (szintén itt és itt) | Táska: M2Aletier | Fülbevalók: Juliet & Company | Ajkak: NARS (Bansar)

< >

Boldog hétfőt!

Ezt a bejegyzést azzal a Why What Wew -vel együttműködve hozták létre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Azok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihozAzok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihoz

Azok az okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális választását a fitneszközpontok osztályaihoz 2018.12.17., Autanic Global kiadta Amikor a leginkább kívánt testalkat megszerzésére vonatkozik, ami a célja volt,