Új pólógyár-tervek és ügyfél-beszámoló-Flagrant-T egyedi ruházat

Szeretjük ügyfeleinket, szeretjük ezt a munkát, és csak hihetetlenül kifizetődő, ha az emberek írnak rólunk, és mennyire boldogok a tervünkkel. Csak a másnap Flagrant-T egyedi ruházat küldjön nekünk egy üzenetet, egy beszámolót arról, hogy miként használták az egyik nyomatunkat és az eredményt. Ezt küldték nekünk:
„Kipróbáltam egy másik tőzsdei formatervezési pólógyárat. Ezt a 4-színű eljárással kinyomtattam, hogy sok különböző színt kapjak, mindössze négy képernyővel. Ez is nagyon puha tinta, ami jó, mert ezt egy 3,5 oz 65% -os poli ingre nyomtattam.
A Tshirt Factory részvénytervei nagyon jóak és könnyen dolgozhatók, és nagyon olcsók. Nem lesz olyan eredeti, mint egy grafikussal való együttműködés, de elindíthatja, hogy nem túl sok $$$. Az a pikk királya, amelyet néhány nappal ezelőtt közzétettem, tőlük is. ”
És ezt a mintát választották:
A pólógyár designswe nagyon értékelik az említést, főleg azért, mert nem látjuk, hogy mást csinálunk-szeretjük a művészetet, a művészetet, a teremtést és a boldog közösséget körülöttünk túl sokat, hogy feladjuk. Ez arra készteti bennünket, hogy többet és jobbat tegyünk. Ebből beszélve, nézd meg a legújabb póló-kialakításunkat, az ingyenes vektorokat és még sok minden mást.

:
Pólógyár-design póló gyári design póló minták póló-factoryt-ing mintákból a Tshirt-factorybrooklyn Bullyt-ing mintákból a Tshirt-Factoryt-ing mintákból a Tshirt-Factoryt-ing mintákból a Tshirt-Factoryt-ing mintákból -Factoryt-ing minták póló-factoryt-ing mintákból a Tshirt-Factoryt-ing mintákból a Tshirt-Factoryt ing mintákból a Tshirt-Factoryt-ing mintákból származó pólókból származó pólókból származó póló-póló-vektorok:
Téli vektor setchristmas vektorok

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

HasításHasítás

Top: Topshop | Szoknya: c/o 25 Bedford (hasonló, itt, itt, és itt) | Cipő: Carrano (hasonló, itt, itt, itt és itt) [theFeedProducts style = ‘Four’]

Oooooh.Oooooh.

Laura ezt küldte nekem – mondjuk neked, Laura! Szeretem a nyakkivágást, és teljesen elloptam a zsebek-a-a-a-szoknya ötletét. Olyan egyszerű! Ez az eladó BootyVintage az Etsy.com-on (Nyilvánvaló, hogy nem töltök elegendő