Hogyan lépnek fel a gyártók a kosárlabda ruházat fejlesztésével!

Pontosan hogyan lépnek fel a gyártók a kosárlabda ruházat fejlesztésével!
2015.03.13., Autanic Global közzétette
Mint minden más sportruházat, a kosárlabda ruhadarabok szintén nagy módosításokkal mentek el, figyelembe véve ezt a kezdetét. A zsákos pólóktól az ésszerűsített ingek javulása történt. A színek és a minták módosítása szintén megjelent az idővel. Miután majdnem egy évszázaddal ezelőtt egyszerű játékként kezdte, a kosárlabda megkövetelte a játékosoknak, hogy viseljenek alapvető ruhákat. Mivel a játék sokkal több lett, és sokkal nagyobb kihívást jelent, és a regionálisságtól a nemzetköziig terjedt; Az egyenruhák szintén különböző formákat vettek fel.

A kosárlabda ruházat megváltoztató igényeivel a sportruházat -gyártók szintén elkezdték kísérletezni az új tervekkel. Vizsgálja meg pontosan, hogy minden alkalommal miként jöttek létre új koncepciókkal, amelyek tartották a kosárlabda divat mozgását.
Első kísérlet a kosárlabda ruházatra:
A kosárlabda mez gyártói először előállították, amit 1920 -ban telefonálhat egy egyenruhának. Ez egyszerűen egy gyapjú póló volt, párnázott rövidnadrággal. Abban az időben volt a sport ruházati társaságok hiánya. Akkor azonban, mivel sokkal több vállalat lépett be a piacra, a verseny fellendült, valamint az új stílusok elcsúsztak. Később a rövid ujjú, valamint az ujjatlan pólókat gyártották a nők és a férfiak számára is. A nők térdsapkákat kezdtek használni a speciális védelem érdekében. A kosárlabda mezek előállításához használt gyapjú lélegző és nyújtható volt, ellentétben azokkal, amelyeket pulóverek készítésére használnak. A gyártók azonban úgy érezték, hogy a módosítás követelménye, mivel a gyapjút zsugorodtak.

A jelenlegi helyzet – a szintetikus anyag beépítése:
Közvetlenül a gyapjú után, a kosárlabda mezek gyártói szintetikus anyagokkal kezdték előállítani a mezek előállítását, amelyek a kezdő sportolók körében előnyben részesítettek. Ezeknek a ruháknak a hűtési képessége ezeket sokkal népszerűbbé tette. Ebben az időben a ruházati gyártók lerövidítették az alsó kopást, és a játékosok elkezdték használni a kosárlabda nadrágot.

Látva a szintetikus szövet növekedését, a kosárlabda rövidnadrág gyártói elkezdték felhasználni az elemeikben. A 70 -es években és a 80 -as években a rövidnadrág hossza meglehetősen rövid volt. De most a kosárlabda ruházati társaságok egy-kevés above-térd rövidnadrágot használnak, amelyek megállítják a kopást.
A legújabb minták, amelyek viharral veszik a piacot:
Manapság, mivel a sport divatja csúcspontja van, sok új stílus látható az arénájába. A szublimációs nyomtatás és a kompressziós ruhák a piacon trendek. A szublimált ruhákban sokféle mintát fedezhet fel, amelyek általában poliészter szövetből készülnek. Másrészt a kompressziós öltözék biztonságot nyújt az izmok és a szalagok sérüléseiből. A kosárlabda mezgyártók internetes üzleteiben ezeknek a ruháknak a jelentős választékát fedezheti fel költséghatékony áron.

Gyorsan elhelyezheti az ömlesztett vásárlásokat ezekben az üzletekben, és stílusos ruhákkal stílusozhatja a kosárlabdacsapatát.

Címkék:
Kosárlabda mez gyártói
kosárlabda mez szállító
Kosárlabda nadrággyártók
Kosárlabda rövidnadrág nagykereskedelem
Kosárlabda viseletgyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Casual FridayCasual Friday

If you’ve seen any of my snapchats recently, you know I re-discovered Abercrombie (yes! Abercrombie!) several weeks ago, and have been on a rampage ever since. Before you fall off