Megtalálni a legjobb elpirult színt a bőr tónusához – nos, már nem !!!

A bőr tónusának legjobb elpirulásának kiválasztása kissé kihívást jelent, ha a pótlásra vonatkozik. Csak olyan sok lenyűgöző szín van odakint, úgy tűnik, hogy a nullázás a legfélelmetesebb feladat. Nem csak a naivok, hanem a sminkguruk is elárasztják, hogy a legjobb esetben a legjobban a bőrhangok számára a legjobban eldöntsék. Mindannyian megértjük, a buja viselése mögött álló tárgy természetes, mégis finomnak tűnik. Ha túl sok olyan elpirulást alkalmaz, amely nem felel meg a bőr tónusának, nevetséges állományt okozhat nekünk, míg túl kevesebb hagyhat minket abszolút mosni.
[Olvassa el még: Draping Smink technika – Az arcod elpirulása]
Forrás: Styloplanet.com Greative a legjobb árnyék megtalálásához, ha jól ismeri a bőr tónusát. Tisztességes, közepes, sötét – Mindannyian egyetértünk gátlás nélkül, hogy ezek a bőrhangok gyönyörűek. De ezeknek a hangoknak mindegyikének megvan az egyéni kitöltési igényei. A színes öblítés, amely tökéletesen illeszkedik a sötétebb hangon, bohócnak tűnhet olyan személyeknél, akiknek tisztességesebb arca van, és az ellenkezője nem lenne jó a melegebb hangon.

[SC: MediaD]
Tekintettel arra, hogy minden lánynak két elpirulással kell rendelkeznie, az egyiknek rózsaszínű árnyalatú, a másik pedig sokkal peachy -vel. Ha ez a két hang, hasznos lenne, függetlenül attól, hogy milyen pillantást vet, vagy arra az alkalomra, amelyet mindenre felvet.
A legjobb elpirulás a tisztességes vagy LOSC Lille Mez porcelán bőr tónusokhoz
Tudod, hogy tisztességes vagy, ha könnyen megéged a napot vagy a szeplőket. Egy olyan országban, mint Indiában, tudod, hogy tisztességes vagy, amikor Nuntijis elmondja anyukádnak, hogy nem lesznek problémák jó vőlegényt, és korán képesek lesznek feleségül venni. Ez az egyik oka annak, hogy sok lány nem élvezi a tisztességes életet. Lolz. Oké, tartsuk félre a vicceket, és találjuk meg a legjobb elpirulást a tisztességes bőr számára. Mindig emlékezzen a könnyebb árnyalatra, annál jobb a bőrén. Nyx Blush – A természetes a legjobb elpirulás a sápadt bőr számára. NARS BLUSH – Az orgazmus és / vagy a smink -tervezés a legjobb elpirulási színek az őszibarackban a bőr tónusában. Ha ezek a márkák nem érhetők el az Ön országában, akkor ezeknek az árnyalatoknak a DUP -jai minden márkában elérhetők. Mindig vigye fel az arca almájára könnyebben elpirulást, hogy minden leereszkedett.

Forrás: SpecialMagazine.Cobest Blush a közepes bőrhez
A legtöbb dél -ázsiai nőnek van ez a bőr tónusa. Ti hölgyek vagytok az áldottak, mivel szinte minden színű rúzsot és ruhát viselhet. Ugyanakkor neked is tanulnia kell egy kicsit, miközben a legjobb elpirulást választja az arcbőréhez. A tisztességesebb arcbőrrel való részvétel helyett az elpirulásnak egy kicsit sokkal pigmentáltabbnak kell lennie. A csipkéknek rosiernek kell lenniük, és FC Porto Mez az őszibaracknak is mélyebbnek kell lennie. A könnyebb elpirulás alkalmazásával hamuvá válna, ahelyett, hogy elpirulna. Tarte Blush – A Tipsy a legjobb őszibarack példája az Ön számára. Nyx Blush – Mochais egy rózsaszín elpirulás, amely tökéletesen működik az arcodhoz.
Forrás: HuffingtonPost.inbest Blush a sötét bőrre vagy a sötét bőrre vagy a barna hangokra
Ha a hangod sokkal inkább a paletta sötétebb oldala felé mutat, akkor kihasználhatja azt a szabadságot, hogy a bolt sötétebb árnyalatát választja. Mivel már gazdag melaninja van, a sötétebb árnyalatok természetesen ülnének a bőrén. Miközben mások az őszibarackot választották, akkor a narancssárga árnyalatokat is elpirulhat. Még az olyan árnyalatok is, Everton FC Mez mint a forró rózsaszín, úgy néz ki, mint egy baba. A pigmentált sminkkel való játék előnye, hogy örömmel él más lányokkal szemben. De ne légy túl magas rajta, rendben? Tehát a Tarte Blush szórakoztatja, vagy annak duplái a legjobb napi elpirulás az olajbogyó bőrére. Este vagy éjszaka alatt próbálja ki a NYX Blush fahéját, mint a legjobb elpirulást a barnító bőr számára.

Forrás: Top10inAction.Complut Van néhány olyan szempont, amelyet szem előtt kell tartani, mielőtt elpirulna, a bőr tónusától függetlenül. A mantra itt nem szabad túlzásba hozni. Ha a lehető legjobb elpirulást kapja a bőr tónusához, szerezzen magának egy kefét, amely segít az alkalmazásában. Nagylelkű alkalmazáskefe nélkül az elpirulás, függetlenül attól, hogy alkalmas a bőr tónusára, megakadályozza a mágia kibontását. Ezenkívül, mielőtt az ecset az arcára simogatná, tükrözze a tenyerére, hogy tudd, hogy a legjobb mennyiségű termék van a kefén, és az extra megsemmisült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

„Sajtot”„Sajtot”

A mini-bejegyzés, mivel én már problémái vannak blog író ma. Nincs hatalmas spat, semmi sem szakítani; csak egy kicsit különbség a nézőpont, valamint néhány rosszul megfontolt szó. Biztos vagyok benne,