Június nyári értékesítés, valamint freebies – nyomatok, valamint ruházat

júniusi nyomatok, valamint ruházati értékesítés
Visszatérünk a legújabb, sok kiemelkedő hírhez a grafikus stílusú iparból, különös tekintettel a pólók promócióira. A Height Summertime szezonja, tehát ez azt jelzi, hogy a tekercsben sok eladás van a ruházati cikkek, grafikus csomagok, kész kép és még sok más. Ráadásul rengeteg ingyenes letöltést kínálnak, amelyekkel a Digital Innovative játszhat. Nézzük meg, hogy mit tartalmaz a digitális birodalom ebben a hónapban a nyomatok és a ruházati értékesítés szempontjából.
A Témable nélküli nyári eladást futtat minden pólóval, mindössze 10 dollárral, míg bármi más 50% -kal.

Az innovatív piacról származó havi csomagot sokkal több napra kínálják, a szokásos 39 USD költséggel, amely több mint 80 terméket tartalmaz, amelyek felhasználhatók a logókhoz, a termékek testreszabásához, a weboldalakhoz, a közösségi médiához, az irodaszerekhez és még sok máshoz. Természetesen szintén letölthet 6 ingyenes terméket, amely csak ezen a héten könnyen elérhető.

A Tshirt Factory túlterhel a pólóvonalakhoz szánt grafikus kötegek típusában, így a ruházat nyomtatása sokkal könnyebben, könnyebben, valamint abszolút sokkal szórakoztatóbbá teszi. A stílusok sokféle változatát olyan kötegekbe csoportosítják, amelyek 15 dollárig terjednek.

A szüreti rajongónak örülnie kell, mivel a szarvasmarha-huffle szintén csökkenti a nyári eladás költségeit, akár 80% -kal a kiválasztott tárgyaknál, mint például pólók, táskák, bögrék és még sok más.

A Bustedtees -nek minden nap új kedvezményes ajánlatokkal rendelkezik. A 10 dolláros póló elképzelhetetlen módon szatirizálja a popkultúrát. Hasonlóképpen van egy hosszú távú elszámolási szakasz, amelyet figyelembe kell venni, a pólók 8 USD-tól kezdődnek.

Mint talán tudod, július 4-én gyorsan közeledik, így számíthat arra, hogy sok önfizetés napi eladását látja. Kezdheti a pólóból, amely 25% -ot tesz ki az USA18 kóddal.

Azok számára, akik az ingyenes erőforrásokra gondolnak, meg kell nézni a Freebies szakaszot a tervezésekről, az inkkydeals -ról, a Freepikről.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post