A 90 -es évek rajongója? Itt van a régi intézményi pólók legmenőbb gyűjteménye

OH, 90 -es, annál még inkább megy, annál sokkal inkább hiányzol! Érzi ezt is? Tehát merítse fel magát egy stílusos kiránduláshoz a memória sávon, a legmenőbb régi intézményi pólók felett.
Valószínűleg bármilyen millenniumi típus azt fogja mondani, hogy az 1990 -es évek kivételes évtized volt a felnövekedés. Mi, a 90 -es évek fiataljai rendkívül hatalmasak nosztalgiába, és meglehetősen egyszerű megérteni. Tehát a 90 -es évekből sok dolog kiváló hatással volt a popkultúrára és a társadalom egészére. Amikor a filmjeink a mérföldkő évfordulóit ünneplik, újra kiadják és felajánlják őket. Sok TV -műsorunk még mindig szindikációban van, és soha nem ment el a levegőből.
A 90 -es évek fiataljai öregek ahhoz, hogy szem előtt tartsák a világot az innováció előtt (valóban kívül játszottunk), ugyanakkor pontosan megértjük, hogyan kell használni az okostelefonokat (az Instagram egy elegáns ételhez)
A 90 -es évek fantasztikusak voltak a határokon túl. Lehet, hogy minden generáció úgy véli, hogy fiatalságuk évtizede volt a legjobb, ám itt csak egy ízlés van arról, ami a 90 -es évek abszolút legjobbját tette.
A nagy hír az, hogy a 90-es évek divatmintái lassan visszatérnek a farmer overálcal, a chockerek, a flanel ingek, az anyu nadrág, a neon díszítés … csak néhányat említve. Felfedeztünk néhány híres kincset, akik a hüvelyi helyszíneken néznek, és nagyon nehéz volt csak néhányat kiválasztani. Néhányuk számára szintén vannak eladási kuponok, yaay! Örülj, és maradj remekül!
A DBH régi intézményi pólók gyűjteménye

Póló nyilvános

Piros buborék

A 90 -es évek pólója a Zazzle -ból
*15% kedvezmény a Zmayyaydeals kóddal

RIPT `90 -es évek gyűjteménye
*Vásároljon bármilyen típusú mindennapi stílust, és 25% -ot kap bármilyen típusú nem mindennapi stílusban (május 15 -ig)

0/5 (0 értékelés)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Red hüvelyruhákRed hüvelyruhák

A mai Dániába érkezésünk tiszteletére azt gondoltam, hogy megfelelő megosztani ezt a kedvenc cseresznye vörös hüvelyruhát. A sziluett ideálissá teszi a professzionális környezetet, ám a fényes árnyalat és a különálló