Nézzük ki a Dolce Gabbana hidzsáb és Abaya kollekcióját!

Nézzük Aston Villa FC Mez ki a Dolce Gabbana hidzsáb és Abaya kollekcióját! – A világ divatipara ígéretes muszlim divatpiacnak tűnt. Korábban a japán divatcímke, az Uniqlo elindította az iszlám ruha gyűjteményét. A mozgást a H&M svéd címkéje követte, amelyben a Model Fátyolos nő szerepel.

Nézzük ki a Dolce Gabbana hidzsáb és Abaya kollekcióját!

Most, pontosan, 2016 elején, az olasz divatház, a Dolce & Gabanna (D&G) először indította el az iszlám ruha gyűjteményét.

2-adagos-hizsák
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_5
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_4
A muszlim divat témája, amely jellemző a D&G által az első kollekcióhoz választott, a D&G által választott hölgyekre. Monokróm színekkel, különféle lenyűgöző motívumokkal, valamint csipkek díszítésével, a Sao Paulo FC Mez muszlim divat megjelenése elegánsnak és dráganak tűnik.

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_3

A D&G által megjelenített képek megfigyelése alapján egyértelmű, hogy a D&G muszlim divatgyűjteménye teljes mértékben követi a divat szabályai, az optimális muszlim.

Lásd még

Üzlet és stílus, tavaszi divat
Tavaszi IT táska: Minden a színes színről

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_2
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_1

A teljes gyűjtemény -tervezési stílus hangsúlyozza a laza, ne mutassa meg a test sziluettjét, egy fátyolot, amely a mellkasát lefedi, és hosszú bokát ér. A D&G felek eddig nem jelentették be a legutóbbi muszlim ruházati gyűjteményük hivatalos árát. A muszlim divat jelenléte a legfontosabb divatházakból Ez jó hír a muszlim nők számára, különösen Európában.

3-adagos-hizsák

Mivel az európai muszlim Racing Club de Avellaneda Mez nőknek nehézségeik vannak lenyűgöző ruhák és divatos megtalálásukban, de az iszlám tanításainak megfelelően továbbra is alkalmazzák az öltözködési szabályokat.

keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Azok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihozAzok a okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális megválasztását a fitneszközpontok osztályaihoz

Azok az okok, amelyek támogatják a fizikai fitnesz ruházati termékek ideális választását a fitneszközpontok osztályaihoz 2018.12.17., Autanic Global kiadta Amikor a leginkább kívánt testalkat megszerzésére vonatkozik, ami a célja volt,