5 Keresse meg a csomagot zabdal, valamint a mézzel, valamint a bőr tónusával

sok éven át. Mivel ezek közül néhány az oka annak, hogy nagymamáink és anyukáink olyan gyönyörűek voltak. Ősünk akkoriban nem rendelkeztek ipari villámszolgáltatásokkal, valamint krémekkel, hogy segítsék őket a bőrvilágítási igényekben. Azt tették, hogy megválaszolják a konyhai területet, és idővel a legjobb bőrszerkezetek voltak, hogy szégyenteljenek.
Kíváncsi, miért ragyogott mindig a nagyi, még smink nélkül is? Elmondjuk neked a trükkjét – öt foglalkozik a zabokkal és a mézzel, valamint a mágia.

Miért használja ki a Honey Deal Pack with Oats -ot?
A zabdal, valamint a mézzel való csomagolással kapcsolatos megállapodás nemcsak segíti az elhalt sejtek bőrének, a szennyeződésnek és a szennyeződésnek a bőrét, bár segíti a bőr táplálását, hidratálását, valamint a foltokból, a foltokból, valamint a káros hatásokból származó kiegészítést. UV -sugarai is.
Vessen egy pillantást az alábbi öt receptre, amelyet az alábbiakban megosztottak a Pack Honey -ügyleten, valamint a zabliszt -üzletet a csomagokkal, valamint a House -ban készített csomagokkal is ellátott üzlet előnyeit.
Forrás: Dabblesandbabbles.com1. Banán, valamint zabliszt
Összetevők:

1 érett banán
1 csésze zabliszt
1 evőkanál. Víz

Ehhez a recepthez egy nagy érett banánt, valamint egy csésze zablisztet igényel. Helyezze a két alkatrészt egy evőkanál vízzel ellátott turmixgépbe, és keverje össze egy gooey habos alapra. Alkalmazza az üzletet a csomaggal, és várjon fél órát, vagy amíg a csomag kiszárad. Az ujjaival gondosan cserélje ki az üzletet a csomagolással, és használja a körkörös mozgásokat ugyanezen. Ez elősegítené a mély állapotot, valamint megtisztítaná az üzletet, és kiküszöböli a mitesszereket is. Ezt hetente háromszor meg kell tennie, és pontosan meg kell néznie, hogy a bőr később megköszönte.
Forrás: akkoriwpotato.com2. A pattanások hegeinek kiküszöbölése
A pattanások, valamint a pattanások hegek rendkívül irritálóak lehetnek az arcon, ezért szeretnénk megmutatni egy antidotumot a csomaggal való üzlet típusában, hogy eltávolítsuk a bőrt. A bőre rendkívül érzékeny, ezért igényel, hogy rendkívül óvatos legyen az ipari termékek vásárlásakor, mivel sokukban vannak olyan vegyi anyagok, amelyek sokkal több károkat okozhatnak, mint hasznot.

Összetevők:
1/2 evőkanál méz
1 evőkanál zabliszt

Amit igényel, az a fél evőkanál méz, keverve egy evőkanál zablisztmel. Vigye fel a pasztát fél órán keresztül, és várjon. Mosodjon le hideg víz alatt, és szárazon járjon. Ezt hetente kétszer meg lehet tenni, hogy a legjobb eredményeket láthassák.

[Olvassa el még: Kiváló zab a kiváló bőr számára]
Forrás: VitalProteins.com3. Hogy segítsen meghúzni a bőrt
Összetevők:

4. A nap káros UV -sugarai legyőzése
A nap káros UV -sugarai pusztíthatnak a bőrünkkel. Lehet, Brighton & Hove Albion FC Mez hogy hamarosan bőrrák, bőrproblémák, sun tan, valamint az öregedési indikációk vannak, ha nem vizsgálja meg az ingyenes radikálisok támadását. Amit igényel egy antioxidáns öblítés, amely ezzel az ősi üzletkel járna.
Összetevők:
1/2 csésze eper paszta
1Cup túró
1/2 csésze zabliszt

Keverje össze a hármat, és írja be a gooey pasztát. Alkalmazza a pasztát a maszkkal, és várjon tíz percre. Mosodjon le hideg vízzel, valamint szárazra. Ez egy csomag, amelyet hetente ötször lehet felhasználni.
Forrás: EDIBLELIFIINYYC.BLOGSPOT.com5. Állítsa le az olaj felhalmozódását a bőrön
Az olajos bőr átok és áldás is, ezért további gondozásra van szüksége. Mivel a bőr olajos, ne hagyja figyelmen kívül a mély bőr kondicionálásának és az ápolásnak a követelményét.
Összetevők:
1 tál zabliszt
1 evőkanál. édesem
Citromlé
1 tojásfehérje

Keverje össze a négy alkatrészt is, valamint egy típusú pasztát, amelyet a bőrön kell használni. Várjon fél órát, majd öblítse le hideg vízzel. Csináld ezt Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez hetente kétszer!
Forrás: természetesbeautiesfloral.comdo Hadd értsük meg, ha van saját házi zabliszt -üzlete a megosztandó Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez csomagokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post