Linttic csütörtök!

Jane küldött ez a szövet, ami van eladó Hancock Paducah … ő is korábban küldött néhány még jobban ábécé szövet divat szövet Club … ami most nem elérhető. (Elviszem a saját képet, és küldd el, ha az enyém megérkezik.) Azt is küldött ez a szöveg alapú anyag, ha csak nem kap elég tipográfiai jóság.

Kathy megtalálta ezt a mintát egy udvari eladás 33 1/3 cent (három dollárért). Mondanom sem kell, szeretem a zsebeket.

A zsebekről beszélve Kim elküldi ezt a fantasztikus szezám utcai videót a társadalmi jelentőségükről. (Nézd meg az Über-Seventies Carpenter nadrág zsebét.)

Nancy a Marimekko közelében található Perfect Ginkgo szövet közelében található. Látom, hogy meg kell kezdeni egy különleges megtakarítási alapot erre. (Figyelmeztetés: A Firefoxban rosszul betöltött webhely 3.)

Cookie talált a fauxlero hogy véget fauxleros, a Antique Dollhouse a minták:

Úgy gondolom, hogy a minta szintén irányítható hostess ruha, biztos, az ipar késői, utána, pán-amerikai napjaitól.

Heather elküldte ezt a fantasztikus Ruffly számot.

Melissa elküldte ezt a vessző nyakláncot. Akar.

Kate Texasban elküldte ezt a nagyon aranyos méhszövetet a Hart szöveteiből – ami nem hagyja, hogy közvetlenül az elemek, frusztráló! Szóval keresse meg a “méh” -et, ha meg szeretné találni. Egy nagyon nagyszerűen szabott ruhát csinálnék … Ez $ 8.99 / udvar, és csak 45 “széles, de talán nem ezen a héten.

Egy másik “Nem ezen a héten” szövet (hiányzott az aukció!) Ez: Én nem egységes, magányos ötletem, amit tudtam volna, bár, még akkor is, ha időben az aukcióra szerettem volna, mert Csak 4 yard 36 “széles … az Eladó EMT-MOM-70.

Marilyn azt akarja tudni, hogy vannak olyan jótékonysági szervezetek, amelyek a cédrusos mellkas tele vannak gyapjúszövetettel … és szeretnék tudni, hogy vannak olyan jótékonysági szervezetek, amelyek sok pamutszarvasságot szeretnék, mert az enyém felháborító, és – legyen igazat – annak az esélyét, hogy nekem, hogy varázsa paplan tartom motyogott? Infinitesman.

Még nem láttam a szexet és a városi filmet (tudom, hogy!) De a hotpatterns (spoiler riasztás) van egy kapcsolódó minta … most azt hiszem, tényleg meg kellene látni.

De nem ma. Ma 500 e-mailre válaszolok. kívánj szerencsét!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Seersucker ruha, mint PromisedJuly 24, 2008with 42 megjegyzés
Mit? 2008. augusztus 15. Linktastic pénteken van?
A Fauxlero Post minden Fauxlero Postocer 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post