Hogyan lehet magasnak tűnni – 7 javaslat, hogy szem előtt tartsa

Pontosan hogyan néz ki magasabbnak? Ez az egyik legfontosabb aggodalom minden függőlegesen kihívott nőnél. A kis nők esetében most már el lehet érni azt a vágyat, hogy magasan nézzen ki. Noha nem tudják megváltoztatni azt a testtartást, amelyet a természet nyújtott nekik, néhány bölcs öltözködési javaslat segítheti őket magasabbnak, mint a tényleges magasságuk.
Ha ősz a kis csoportban, és folyamatosan hisz abban, hogy pontosan hogyan néz ki magasabbnak, akkor ne legyen elégedetlen. Ehelyett mindig hivatkozhat a FashionLady hozzászólásokra, amelyek néhány FailSafe javaslatot tesznek fel a hibáinak elrejtésére, és összességében okosabbnak tűnnek.
A magasabbnak való vásárlás során mindig függőleges mintákkal, erős árnyalatokkal, valamint hasonló illesztésekkel kell összpontosítania az öltözéket, amelyek a számos olyan együttes közé tartoznak, amelyek lehetővé teszik a magasság illúzióját.

Mindaddig, amíg az orvostudomány nem talál egy módszert a rövid távú nők számára, hogy új hüvelyk hozzáadjon a testtartásukhoz, a FashionLady 7 tippet ad. Pontosan hogyan lehet magasabbnak kinézni? Ellenőrizték, hogy felfedezzük!
1. Viseljen fellángolt farmert
Mivel a farmer a kötelező viselet közé tartozik, a megfelelő stílus kiválasztása döntő jelentőségű. A rossz farmer pár rövidebbé teheti. Felszerelt farmer, egy tiszta vágású fáklyával az alján, ahol a szegély a cipő tetején végződik, lehetővé teszi a viselőnek a hosszabb lábak illúzióját. Győződjön meg arról, hogy a derékpánt eléri a középső részét, és a farmer alakja is szuper csúnya a lábakkal. Kerülje el az alacsony növekvő farmer használatát.
A megjelenés teljes teljesítésekor párosítsa a lángolt farmer derékhosszú tetejét, valamint ha egy gombot használ lefelé, majd győződjön meg arról, hogy be van-e beillesztve.

Forrás: Amazonaws.com2. Törje meg a mítoszot, és fogadja el a maxi szoknyákat
Ez egy tipikus mítosz a vertikálisan kihívott nők számára, hogy ne viseljenek hosszú szoknyát, valamint padlóhosszú ruhákat. Ha pontosan úgy gondolja, hogyan kell magasra nézni, a nagyszerű hír az, hogy a nők még a rövid testű nők is viselhetnek Maxi szoknyát az ÉLAN-ban. Ha a tipikus magasság alatt van, akkor Rachel Zoe -tól, Mary Kate Olsen -től és Rachel Bilsontól kell vennie.
Forrás: Amazonaws.com3. Válassza az alacsony vágott vámpír cipőt
Most a sarok a kis nők megmentője. Ha azt hitte, hogy megszabadulhat bármilyen típusú sarkú saroktól, akkor higgy újra. Véletlenszerűen választva bármilyen típusú Athletic Bilbao Mez cipőt, amelynek magas a magasabb sarkú cipője, hogy bizonyos esetekben magasabb szintűnek tűnjön.

Forrás: Fashion.Makeupandbeauty.comlow Vágott vámpírok – Mik ezek, valamint pontosan hogyan segítenek? A cipő alacsony vágott vámpírja az a terület, ahol a cipő szegélye a lábujjak közelében levágja a lábát. Másrészt a magas vámpír cipő lefedi a lábát, mint a boka.
Párosítsa alacsony vámpír cipőjét hosszú ruhákkal és hosszú szoknyákkal. Ezek a cipők meghosszabbítják a lábát, és magasabbnak tűnnek, mint a tényleges magasság.

Mivel a vágott nadrágok a legfinomabban dolgoznak a rövidmagasságú nőkkel, mindig párosítania kell a kivágott nadrágot alacsony vágott vámpírokkal.
[SC: MediaD]

Forrás: Lollipuff.com5. rázza meg a felső csomó divatot
Megértette, hogy még a frizurák is megtehetik vagy megsemmisíthetik az erőfeszítéseit, hogy magasabbak legyenek? Ha nem hagyta, hogy a szálak elveszítsék, rakja össze a haját a fejére, azaz válasszon egy nagymértékű zsemlét. Ez a felső csomó illúziót biztosít a magasabb megjelenésről.
Hasonlóképpen AZ Alkmaar Mez meg kell próbálnia ölelni olyan frizurákat, amelyek nagy hatást gyakorolnak. Nem csak hüvelykkel adnak hozzá, bármennyire is karcsúak, ahogyan láthatja az Adele figyelemre méltó változásait. Az énekesnek hálásnak kell lennie Olympique Marseille Mez a fodrászának.
Forrás: Amazonaws.com6. Válassza a monokróm öntettel
Amint azt a közzététel elején már megvitattam, hogy az erős árnyalatok a kis nők számára működnek, hadd adjak hozzá még egy sokkal réteget. A színes legjobb lehetőség növeli a magasabb megjelenés illúzióját, mivel ez segíti a függőleges vonal előállítását. valamint ha monokróm öntettel visel, az illúzió sokkal nyilvánvalóbbá válik. Noha a fekete a legvárt színű, kipróbálhat egy másik árnyalatot a monokróm öltözködési állapotban. Győződjön meg arról, hogy a sziluettje ropogós és testreszabott -e.
Forrás: Amazonaws.com7. Ne diszkontáljon a magas középső szakasz alsó részét
A magas középső részek, különösen az anya farmernek a 90 -es években rossz hitelessége volt – Jessica Simpsonnak köszönhetően. Csak akkor, ha megérti, hogy kockázatmentesen játssza, akkor a középső szakasz alsó részén valóban segíthet a magasabb megjelenésben. Nincs sérülés a rövidnadrágok és a farmer kiválasztásakor, megemelt középső szakaszban, valamint párosítva egy testreszabott blúzgal. Ne ne felejtsd el, hogy beilleszti. Még akkor is választhat, ha a vágott tetejét.
Forrás: Amazonaws.comhope Ez a publikáció pontosan arról szól, hogyan lehet magasnak megjelenni 7 megfelelő javaslat segítségével segítséget nyújthat a megfelelő útmutatások megszerzésében! Örömmel olvassa el !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A divatbemutatókA divatbemutatók

Íme egy szórakoztató téma a mai nyitott szálhoz: Mik a 2015 -ös divatdarabok (ha vannak)? Néhány eltérő fejlesztés ezt megteheti: A szekrény tisztítása, vagy megpróbálja megszabadulni a nem használt ruháktól

HasításHasítás

Top: Topshop | Szoknya: c/o 25 Bedford (hasonló, itt, itt, és itt) | Cipő: Carrano (hasonló, itt, itt, itt és itt) [theFeedProducts style = ‘Four’]