Elefántcsont kockás hüvelykugara

ruha: ruha a népesség | Kabát: Topshop (hasonló itt, itt és itt) | Cipő: Kate Spade New York (hasonló itt, itt és itt is) | Táska: Dolce & Gabbana | Fülbevalók: Ann Taylor | Ajkak: Buxom (Brooklyn)

< >

Semmi sem olyan, mint egy meztelen melange, valamint egy hagyományos hüvelyruhát, hogy elindítsák a munkahétet a jobb lábán. Ennek a hüvelykuganynak a szuper könnyű, elasztikus anyagát teszi a legkényelmesebbé, amely a tulajdonában volt, míg a texturált kockás nyomtatás mind szuper kedves, mind szuper megbocsátóvá teszi.

Egy ruha, amely rugalmas és megbocsátja? Úgy hangzik, mint a megfelelő hétfői ruha valaki számára, aki Superbowl vasárnapot töltött alapvetően, hogy szárnyas étkezési versenyt tartson magával. Yikes.

Gyors nyilatkozat ezen a ruháról: Mély V -vel és viszonylag magas enyhe hátulján van. Annak biztosítása érdekében, hogy az irodában (több módszerrel) fedezhető -e (egynél több), azt javaslom, hogy a tetejét néhány hüvelykkel töltse be a hasítást, így nem olyan magas. A szabó ezt gyakorlatilag semmiért megteheti, vagy ezt gyorsan megteheti. Ha hagyományos környezetben dolgozik, akkor az irodai órákban is egy blézert (mint ezt) akar viselni, mert a hátsó mély V. Ellenkező esetben itt, itt, itt és itt is, itt ellenőrizheti a hasonló ruhákat, amelyek zavaróak!

Boldog hétfőt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post